Karacadağ’a yeni yollar

Karacadağ’a yeni yollar
Depremler sonrası yeni yerleşim alanları arayışı yeni yollara da ihtiyaç duyulmasına neden oldu. Özellikle Bağlar belediyesi sınırları İçinde kalan Karacadağ bölgesinde köy yollarının onarımı gerçekleştiriliyor.

TİGRİS HABER - Bağlar Belediyesi, depremlerin ardında şehir merkezini terk eden vatandaşların yerleştiği Karacadağ bölgesindeki kırsal yerleşim yerlerinde artan talep üzerine yeni ulaşım ağlarını örmeye devam ediyor. Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tellikaya ve Oğlaklı mahalle merkezleri ile bağlı mezralarda 11 kilometreyi bulan yeni yol çalışması gerçekleştirdi. Bu bölgede hummalı bir çalışma üreten Bağlar Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, iki mahallede daha yeni yollar açarak vatandaşların hizmetine sundu.

baglar-belediye-karacadag-2.jpegBeyoğlu: İyi işler yaptık

Yapılan hizmetten memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlar, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve belediye ekiplerine teşekkür etti. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, belediye olarak 36 mahalle ve 92 mezradan oluşan 128 kırsal yerleşim yerinin tamamını son 4.5 yılda hizmetlerle ihya ettiklerini ifade ederek,"Son güne kadar aynı heyecanla halkımıza hizmetkar olmaya devam edeceğiz " diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.