Muhtarlardan Kaymakam Yılmaz'a ziyaret

Muhtarlardan Kaymakam Yılmaz'a ziyaret
Yerel seçimleri kazanarak görevlerine başlayan Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki mahalle muhtarları, Kaymakam Erdinç Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

DİYARBAKIR - Seçimlerde başarılı olarak mühürlerini alan muhtarlar Ergani kaymakamını makamında ziyaret etti. Kaymakam Yılmaz, muhtarlık işinin zor ve büyük özveri gerektiğini belirterek, muhtarları ayrı ayrı tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Kaymakam Yılmaz, muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Demokrasinin ilk ayağı olan muhtarlarımızın görevleri, vatandaşlarla kaymakamlık arasında köprü görevi görmektir. Tarafımıza iletilen sorunlar hakkında bize düşen ne varsa elimizden gelen kolaylığı ve yardımı her zaman sunacağız" dedi. 
Merkez mahalle muhtarları ise, eski devlet hastanesi binası başta olmak üzere, yeni devlet hastanesinde yaşanan doktor sıkıntısı ve ilçedeki metruk binalar sorunu hakkında Kaymakam Yılmaz’a görüş ve önerilerini sundu. Muhtarlar daha sonra kurumlarla koordineli bir şekilde çalışarak ilçenin ve mahallelerinin sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini ifade etti.(İha)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.