Opel Astra Elektrik: Elektrikli otomobil pazarında yeni oyuncu

Opel Astra Elektrik: Elektrikli otomobil pazarında yeni oyuncu
Opel, Mokka ve Corsa'dan sonra Astra'nın da tamamen elektrikli versiyonunu Türkiye'de satışa sundu. 1.599.900 TL'den başlayan fiyatıyla satışa sunulan Astra Elektrik, cesur ve yalın tasarımı, performansı ve teknolojisiyle dikkat çekiyor.

Sıfır emisyonlu ve heyecan verici sürüş

TİGRİS HABER - Opel Astra Elektrik, 115 kW/156 HP güç ve 270 Nm tork üreten elektrik motoruyla 0-100 km/s hıza 9.2 saniyede ulaşıyor. WLTP'ye göre 418 km'ye varan menzil sunan Astra Elektrik, 100 kilometrede sadece 14,8 kWsa elektrik tüketiyor.

Opel'e özgü AGR onaylı koltuklar

Opel'e özgü AGR onaylı koltuklar, Astra Elektrik'te de standart olarak sunuluyor. Ergonomik yapısıyla sürücüye konforlu bir sürüş deneyimi yaşatan koltuklar, ısıtma ve elektrikli ayar gibi özelliklerle donatılmış.

Tamamen dijital kokpit

Opel Astra Elektrik'in iç mekanı, tamamen dijital Pure Panel Pro kokpit ile modern bir görünüme kavuşmuş. Kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto desteğine sahip iki adet 10''lik geniş ekran, sürücüye sürüş ve bilgi-eğlence sistemlerini kontrol etmede kolaylık sağlıyor.

Gelişmiş güvenlik özellikleri

Opel Astra Elektrik, IntelliDrive ile donatılmış. Bu kapsamda şerit ortalama özellikli aktif şerit takip sistemi, gelişmiş kör nokta uyarı sistemi ve arka çapraz trafik uyarısı gibi özellikler standart olarak sunuluyor.

Eylül ayına özel avantajlar

Opel Astra Elektrik, Eylül ayına özel olarak 200 bin TL için; 12 ay vade ve %0,99 faizli kredi seçeneğiyle ve 20.000 TL tutarındaki E-şarj kartı hediyesi gibi avantajlarla satışa sunuluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.