OTOMASYON ARIZASI HASTALARI MAĞDUR ETTİ

OTOMASYON ARIZASI HASTALARI MAĞDUR ETTİ
Diyarbakır Eğitim ve araştırma hastanesindeki otomasyon sisteminin arızalanması hastanede uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu.

Arıza nedeniyle gazetemize konuşan Genel Sekter Dr. Murat Kangın, arızanın en kısa sürede giderileceğini belirterek, yaşanan olumsuzluklardan ötürü vatandaşlardan özür diledi.

Diyarbakır Eğitim ve araştırma hastanesinin otomasyon sisteminde oluşan teknik arızadan dolayı hastanede uzun kuyruklar oluşurken, Diyarbakır Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uz. Dr. Murat Kangın, gazetemize yaptığı açıklamada teknik arızanın giderilmesi için network uzmanlarının hastanenin sistem odasında çalışmalarını sürdürdüğünü ve gün içinde sorunun giderileceğini söyledi.

Diyarbakır Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uz. Dr. Murat Kangın, Diyarbakır Eğitim ve araştırma hastanesinin otomasyon sisteminde meydana gelen teknik arızaya ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Diyarbakır Eğitim ve araştırma hastanesinin otomasyon sisteminde dün oluşan teknik arızadan dolayı hastanede uzun kuyruklar oluştu. Hastanenin otomasyon sistemindeki teknik arızanın giderilmesi yönünde çalışmaların sürdüğünü ve en kısa zaman içinde sorunun çözüleceğini belirten, Diyarbakır Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uz. Dr. Murat Kangın söz konusu arızadan dolayı vatandaşlardan özür dilerken, arızanın bugün içinde giderileceğini söyledi.

Otomasyon firmasının network yetkililerinin şuan hastanenin sistem odasında teknik arızanın giderilmesi konusunda çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Kangın, network yetkililerinin en kısa zamanda arızanın giderileceği yönünde kendilerine bilgi verildiğini paylaştı.

Ali Abbas YILMAZ / ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.