Sanayiciler de Amedspor'a destek kampanyasına katıldı

Sanayiciler de Amedspor'a destek kampanyasına katıldı
Diyarbakır'daki sivil toplum kuruluşlarının başlattığı, Amedspor'a destek kampanyası devam ediyor.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Diyarbakır'daki sivil toplum kuruluşlarının başlattığı, Amedspor'a destek kampanyası devam ediyor. Dün akşam Amedstore mağazasına gelen Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan ve yönetim kurulu üyeleri, alış-veriş yaparak, hem katkıda bulundu, hem de destek çağrısında bulundu.

amedspor-3.jpg

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Felat Gökdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri; Kamuran Azizoğlu ve Yüksel Kaya ile bazı sanayiciler, dün akşam saat 21.00'da, Ceylan-Karavil AVM'deki Amedstore Mağazasına geldi. Burada Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı tarafından karşılanan sanayiciler, daha sonra çocuklarıyla birlikte yeşil kırmızı armalı ürünleri satın aldı.

amedspor-1.jpg

Yapılan alış-verişten sonra kısa bir konuşma yapan OSB Başkanı Fidan, Amedspor'un elde ettiği başarının tesadüf olmadığını belirterek, "Sezon başından beri kulübe desteğimiz zaten vardı. Ancak başlatılan bu kampanyada bizler de çorbada tuzumuz olsun istedik. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ve bazı sanayicilerle birlikte iftar sonrası bugün buraya gelerek alış-verişimizi yaptık. Amedspor'a zaten gönül desteğimiz var. Kulübün yakaladığı sportif başarının arkasındaki mimarları ve sahada mücadele eden futbolcuları ve teknik heyetimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Amedspor'a imkanı olan her kesimden insanların katkı sunması gerekir. Amedspor, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olmakla birlikte en fazla taraftara sahip olan kulüpler arasında da bulunuyor. Umarım bu sezon kalan 6 maçtan da başarı ile çıkarak, şampiyonluk kupasını Diyarbakır şehrine getirirler. Diyarbakır halkının böyle bir başarı ve mutluluğa ihtiyacı var" dedi.

amedspor-2.jpgOSB Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Kaya da, daha önce Amedspor yönetiminde yer aldığını hatırlatarak, şampiyonluğa giden yolun meşakkatli olduğunu söyledi. Bu yolda maddi manevi büyük bir desteğe ihtiyaç duyulduğunu bildiğine dikkat çeken Yüksel, "Umarım bu sezon Amedspor şampiyon olur. Hepimizin böylesi bir başarıya ihtiyacı var" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.