SEÇİMDEN SONRA HAREKETLENECEKLER

SEÇİMDEN SONRA HAREKETLENECEKLER
Hem Amedspor’da hem Diyarbekirspor’da seçimden sonra büyük bir hareketlenme olması bekleniyor. Diyarbekirspor’da idari ve sportif yapının değişmesi,Amedspor’da da transferlere ağırlık verilmesi ve maddi sorunların çözülmesi bekleniyor.

 

Büyük Bir Sessizlik Var

Diyarbakır’ı profesyonel futbol liglerinde temsil eden Amedspor ve Diyarbekirspor’da derin bir sessizlik yaşanıyor. Rakip takımların transfer ve yeni sezon çalışmalarına odaklandığı dönemde iki kulüpte de ses seda yok.Ancak kulislerde konuşulan iddialara göre iki kulüp de Pazar günü yapılacak erken genel seçimlerin bitmesini bekliyor. Seçimden sonra iki kulüpte de hareketlilik olması bekleniyor.

Maddi Sorunlar Ve Yeni Yapılanma

Amedspor’da öncelik maddi sorunların çözülmesi,daha sonra ise iç ve dış transfere ağırlık verilerek 16 Temmuz’da başlayacak Kocaeli Kartepe’deki kamp öncesine kadar bu alanda önemli adımlar atılması.

Diyarbekirspor’da ise yapılacak toplantı ile idari ve sportif kadroda değişiklikler yapılarak yeni bir yapılanmaya gidilecek,daha sonra transfer çalışmalarına ağırlık verilecek. Takımdan ayrılacak oyuncuların yerine yeni transferler yapılması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.