Sen zoru seversin Amedspor

Sen zoru seversin Amedspor
Küme düşme hattının 3 puan üzerinde yer alan Amedspor, zorlu deplasmandan puan çıkarak son 4 haftaya avantajlı girmek istiyor. Gözlerin çevrildiği mücadelenin başlama saati 15.00.

2.Lig Kırmızı Grup’ta küme düşme hattının 3 puan üzerinde yer alan Amedspor, zirve adaylarından Afjet Afyonspor’la deplasmanda  hem zorlu hem de kritik öneme sahip olan bir karşılaşmaya çıkıyor.

Fikstür Dezavantajına Karşı

Geçen hafta kendisi gibi ligde kalma savaşı veren Bucaspor’la deplasmanda 1-1 berabere kalan Amedspor, bugünkü maçtan da puan çıkarak hem fikstür dezavantajını başarıyla aşmayı hem de son 4 haftaya rakiplerine göre puan olarak avantajlı girmeyi hedefliyor.

İlk Maçı Afyon Ekibi Kazandı

Dün Afyon’a giden Amedspor’da sarı kart cezalısı Cumhur dışında eksik olmadığı ifade edilirken, teknik heyet ve futbolcular zorlu maçtan puan çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek umutlu ve kararlı sözler sarf etti.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan maçı Afjet Afyonspor 1-0’lık sonuçla kazanmıştı.

Afyon Zafer Stadı’nda saat 15.00’da başlayacak karşılaşmayı Rize bölgesi hakemi Sinan Dereci yönetecek.

Afyon,Evinde Rakip Tanımıyor

Afjet Afyonspor bu sezon evinde hiç yenilmeyerek rakiplerine büyük üstünlük kurdu ve önemli bir başarıya imza attı. Geçen sezon 3.Lig’de şampiyon olarak 2.Lig’e yükselen Afyon ekibi, bu sezon iç sahadaki 14 maçta 11 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 36 puan toplarken,28 gol atıp 9 gol gördü.

Amedspor ise bu sezon 14 deplasman karşılaşmasında 4 galibiyet,2 beraberlik ve 8 yenilgi alarak hanesine 14 puan yazdırırken,14 gol atıp kalesinde 21 gol gördü.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.