SP Silvan ilçe başkanı İlyas Kataç oldu

SP Silvan ilçe başkanı İlyas Kataç oldu
Saadet Partisi Silvan ilçe kongresi gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu kongrede ilçe başkanlığına İlyas Kataç seçildi.

TİGRİS HABER - Silvan ilçe kongresinde Genel İdare Kurulu Üyesi Halil İbrahim Akpınar, Diyarbakır İl Başkanı Abdurrahman Ergin, Batman İl Başkanı Mustafa Yıldız, İlçe Teşkilatları, CHP, DEVA, GELECEK, HÜDAPAR ve İYİ Partinin Silvan İlçe Başkanları katıldı.

Birlik mesajı

Kongrede konuşan Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Abdurrahman Ergin, birlik mesajı verdi. Ergin, "Mervanîlerin Başkenti Meyyafarkinde, Mala Bad’ın evlatları olarak bir aradayız. Hakkı arayan, adaletten şaşmayan, helalı ve haramı bilen Zembilfroşun yaşadığı Siliva'dayız. Bu şehir, Mezoporamyanın gözbebeğiydi. Silvan Kalesi burçlarında Şarkın Sevgili Sultanı SelahaddiniEyyubinin mührü vardır.” Dedi.

saadet-4.jpeg

Kataç’tan teşekkür konuşması

Tek listeyle girilen seçimde delegelerin tüm oyunu alan İlyas Kataç, yaptığı konuşmasında; Dünyanın neresinde, hangi coğrafyasında olursa olsun, haksızlıklara, adaletsizliklere karşı olduklarını belirterek; “Bize Saadet Partisi Silvan İlçe Başkanlığı görevini layık gören İl başkanımıza, delegelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni teşkilatımızla birlikte inşallah çok çalışacağız. Dünyadaki bütün çocuklarımıza adil dünya bırakmak için çalmadık kapı, tutmadık el, dokunmadık kalp bırakmayacağız” dedi.

kapak-psd-copy.jpg

İktidar değişecek

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Halil İbrahim Akpınar, yaptığı kısa konuşmada gördüğü manzaradan duyduğu memnuniyetin iktidara giden yolun atılan adımları olduğunu belirterek, iktidarın iş başına geldiğinde eleştirdiği ne varsa ona dönüştüğünü, milli görüş iktidarlarının yaptığı fabrikaları bu iktidarın sattığını ve insanımızı işsizlikle, açlıkla, yoksullukla, yasaklarla, yoksullukla karşı karşıya bıraktığını, bu iktidarın günde 2 milyar tl faize para aktardığını söyleyerek ilk seçimde bu iktidarın değişerek yerine Saadet Partisinin de içinde olduğu 6’lı masanın geleceğini ve insanımızın huzura, barışa, güvene, bolluk ve berekete kavuşacağını belitti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.