TIRAŞ KÖPÜĞÜYLE AYNA TEMİZLEME

TIRAŞ KÖPÜĞÜYLE AYNA TEMİZLEME
 Özel Haber
Banyodaki aynaları temizlemek büyük bir sorun olabiliyor, ne kadar temizlense de kalan su, sabun lekeleri aynaları her zaman kirli gösterir.

TİGRİS HABER - Banyodaki aynaları temizlemek büyük bir sorun olabiliyor, ne kadar temizlense de kalan su, sabun lekeleri aynaları her zaman kirli gösterir. Kalıcı bir temizlik için pratik bir çözüm: Tıraş köpüğü. Banyodaki aynalarınızı tıraş köpüğüyle temizleyebileceğinizi hiç düşündünüz mü?

Tıraş köpüğüyle ayna temizliği nasıl yapılır?

  • Ayna temizliği için herhangi bir tıraş köpüğü kullanabilirsiniz.
  • Yumuşak bir bez: Aynanın yüzeyini çizmemek için yumuşak bir bez kullanmaya özen gösterin. Mikrofiber bezler, ayna temizliği için idealdir.
  • Kuru bir bez: Aynanın kuruması için kuru bir bez kullanın.

Aynanın üzerindeki toz ve kiri temizlemek için kuru bir bezle silin, ardından aynanın üzerine bir miktar tıraş köpüğü sıkın.

Yumuşak bir bezle aynayı dairesel hareketlerle silin, aynayı durulamak için temiz bir bezi ılık suya batırın ve aynayı silin; aynayı kuru bir bezle silip kurutun.

Aynanızı çizmemek için dikkat etmeniz gerekenler

  • Tıraş köpüğü, aynanın yüzeyini çizebileceğinden yumuşak bir bez kullanmaya özen gösterin.
  • Aynayı dairesel hareketlerle silmeniz lekelerin daha kolay çıkmasını sağlayacaktır.
  • Aynayı durulamak için ılık su kullanın. Soğuk su, tıraş köpüğünün kurumasına neden olabilir ve lekelerin çıkmasını zorlaştırabilir.
  • Tıraş köpüğünü sıkmadan önce, köpüğün tamamen dağılıp köpürdüğünden emin olun.
  • Tıraş köpüğünü aynanın tüm yüzeyine eşit olarak yayın.
  • Aynayı silerken bezi fazla bastırmamaya dikkat edin.
  • Aynayı sildikten sonra kalan tıraş köpüğünü temiz bir bezle silin.

Tıraş köpüğüyle ayna temizliğini düzenli olarak uygulayarak aynanızı her zaman temiz ve parlak tutabilirsiniz. Haftada bir kez bu yöntemi uygulayarak aynanızı parlak ve lekesiz tutabilirsiniz.

Ayrıca tıraş köpüğünü, diğer temizleyicilerle birlikte de kullanabilirsiniz. Örneğin aynadaki lekeler çok fazlaysa tıraş köpüğü ve sirke karışımı kullanabilirsiniz. Bunun için, bir miktar tıraş köpüğü ve sirkeyi karıştırın ve aynayı bu karışımla silin. Bu işlem, aynanın yüzeyinde bir koruyucu tabaka oluşturarak buğulanmayı da önleyecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.