Vali Güzeloğlu,Ziyarette Ekonomik Gelişmeleri Değerlendirdi

Vali Güzeloğlu,Ziyarette Ekonomik Gelişmeleri Değerlendirdi
Diyarbakır Vali Hasan Basri Güzeloğlu,MÜSİAD Diyarbakır Şubesi’ni ziyaret ederek kentin ekonomik sorunları hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Haber: Saffet AZBAY

Diyarbakır Vali Hasan Basri Güzeloğlu, yatırımcılara OSB’de arsa tahsisi konusunda her türlü desteği sağlama sözü verdi.MÜSİAD Şube Başkanı İsmail Özşanlı ise Vali Güzeloğlu’nun sergilediği tutumun yatırımcılara güven ve cesaret verdiğini söyledi.

Diyarbakır Valisi  Hasan Basri Güzeloğlu, kısa adı MÜSİAD  olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği  Diyarbakır Şubesi’ni ziyaret ederek ülkenin ve bölgenin ekonomik durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı İsmail Özşanlı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Güzeloğlu, dernek yönetimi ve üyelerden son dönemde yapılan yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Güzeloğlu,yatırımcılara bölgede yatırım yapma çağrısında bulunarak Organize Sanayi Bölgesi’nde  arsa tahsisi konusunda her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi. Güzeloğlu,Diyarbakır’ın yatırım için güvenli bir kent olduğuna da dikkat çekerek,”yatırımcıların bu konuda hiçbir endişesi olmasın” mesajını verdi.

“Vali Beyin Tutumu Yatırımcılar İçin Güven Verici”

MÜSİAD Şube Başkanı İsmail Özşanlı ise Vali Güzeloğlu’nun sergilediği tutumun yatırımcılara güven ve cesaret verdiğini söyledi. Ülkenin dolar kurundaki yükselişten kaynaklanan ekonomik sorunları aşacağına inandığını belirten Özşanlı,”Vali beyin bizi ziyaret ederek yatırımcılara yaptığı çağrı ve güven verici açıklamalar bizi çok mutlu etti,umutlandırdı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bu tür yaklaşımlar yatırımcılara cesaret kazandıracaktır. Ülkemiz çok badire atlattı.Şu anda da dolar kurundaki yükselişten kaynaklanan çeşitli sorunlar yaşıyor. İnşallah devletimiz ve hükümetimizle el ele vererek bu süreci de ülkemizin yararına olacak şekilde aşacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.