Verimli bir görüşme oldu

Verimli bir görüşme oldu
Amedspor Kulüp Başkanı Nurullah Edemen ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti.
Saffet AZBAY-ÖZEL HABER

Maddi sıkıntılar çeken Amedspor Kulübü, sorunların çözümü için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda önemli bir ziyaret gerçekleşti. Amedspor Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, Gençlik ve Spor İl Müdür Mehmet Demir ve yönetim kurulu üyeleri Eser Sönmez ve Enver Aytekin, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaret ilişkin gazetemize konuşan Amedspor Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, “Görüşmede Sayın Valimizden bazı konularda taleplerimiz oldu. Yeni stadyum ve kulüple ilgili bazı taleplerde bulunduk. Genel olarak bu çerçevede konuştuk. Vali beyin maddi olarak verebileceği bir şey yok. Ama yeni stadyumla ilgili bazı konularda yardımcı olması tabi ki bir destek olur. Yada Belediyeye bilgi verilip bazı alanlarda yardımcı olunması ile ilgili sıkıntılar aşılabilinir. Görüşmemiz bu yönlüydü. Bazı konularda fikir alış verişinde bulunduk. Vali bey taleplerimize olumlu baktı. Yardımcı olacağını dile getirdi. ‘Para’ anlamında gitmedik. Bürokraside ve stadın tahsisinde, stadın gelirleri ile ilgili bazı taleplerde bulunduk. Bu konuların çözümü bile bizim için olumludur” şeklinde konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.