VİDEO - Beyoğlu’ndan engelli vatandaşlara ziyaret

VİDEO - Beyoğlu’ndan engelli vatandaşlara ziyaret
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçede ikamet eden ve çeşitli rahatsızlıkları bulunan vatandaşlara elektrikli engelli aracı ve tekerlekli sandalye hediye etti.

TİGRİS HABER - Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçede ikamet eden ve çeşitli rahatsızlıkları bulunan vatandaşlara elektrikli engelli aracı ve tekerlekli sandalye hediye etti. Eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte ziyaret ettiği engelli vatandaşların ihtiyacı olan araçları kendi elleriyle takdim eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, sevinçlerine ortak oldu.

Günlük yaşamlarını devam ettirmek için ihtiyaç duydukları araçlara kavuşan hasta ve engelli vatandaşların sevinci kameralara yansıdı. Yaşları 70 ile 75 arasında değişen Suriyeli iki diyaliz hastası, Kürtçe dua ederek duygularını dile getirdi.

baglar-baskan-2.jpeg"Dualarınız bizim için önemli"

Doğuştan engelli Şükran Ekinci, yürümek için elektrikli araca ihtiyaç duyduğunu ifade ederek, bunun için Dürdane Beyoğlu'na ulaştığını ve talebinin kısa zamanda yerine getirilmesi nedeniyle büyük mutluluk yaşadığını kaydetti.

baglar-baskan-1.jpeg

Mazlum ve mağdur insanların duasını almanın tarif edilemez bir mutluluk olduğunu anlatan Başkan Beyoğlu,"Sizlerin bir nebze de olsa hayata bağlanmanıza vesile olduğumuz için vicdan rahatlığı yaşıyoruz. Allah katında makbul olan dualarınız bizim için her şeyin ötesindedir" ifadelerine yer verdi. (Haber merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.