VİDEO - Diyarbakır uçak seferlerinde rezalet yaşanıyor!

 Haber
İstanbul-Diyarbakır, Ankara-Diyarbakır uçak seferlerinde büyük rezaletler yaşanıyor. İki havalimanında mağdur edilen yolcular şikâyetlerini Tigris Haber’e iletti.

TİGRİS HABER - Ankara Esenboğa havalimanında başka illere seferler normal yapılırken, hava muhalefeti bahanesi ile Diyarbakır seferleri sürekli erteleniyor. Gazetemizi arayan ve yaşadıkları mağduriyetlerin görüntülerini gönderen vatandaşlar, sorumlu bulamadıklarını, görevlilerin aksamalar konusunda bir açıklama yapma gereği dahi duymadıklarını aktarıyor.

İstanbul’da da aynı sorun var

Aynı şekilde İstanbul havalimanlarında da Diyarbakır seferlerinde aksama ve gecikme yaşandığı şikâyetleri geldi.

Sabiha Gökçen havalimanından 28 Aralık tarihinde havalanan uçak, sis nedeniyle Elazığ’a indi. Elazığ’a inen uçaktaki yolcular kendileriyle ilgilenilmediğini, yetkililerin kendileriyle muhatap olmadığını bildirdi.

Bir yolcu gazetemize şu notu gönderdi:

“THY yetkilileri hiçbir surette karşımıza çıkmamış, öncelikle Havaş personeliyle bizi muhatap etmiştir. Su, ikram vs hiçbir sağlanmamıştır. Sisli olduğu için inilemeyen Diyarbakır’a karayoluyla gönderilmeye zorlandık. Otele gitme talebimiz sürekli reddedildi. Bu süreçte ortaya çıkmayan THY yetkilileri,daha sonra bizlere polisleri göstererek gözaltına alınmakla tehdit etmiştir. Oldukça sisli, virajlı olan Elazığ-Diyarbakır yoluna zorla gönderildik.”

Elazığ’dan Diyarbakır’a gönderilen yolcular çektikleri vido görüntüleri kamuoyuyla paylaşmamız için Tigris’e gönderdi. Bizde sorumlu yayıncılık ilkelerimiz doğrultusunda bu rezalet görüntüleri kamuoyunun bilgisine aktarıyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.