VİDEO - KAMİAD Türkiye buluşmasında Diyarbakır galası

VİDEO - KAMİAD Türkiye buluşmasında Diyarbakır galası
Kamu müteahhitleri ve iş insanları Derneği’nin üyeleri Diyarbakır’da bir araya geldi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ve Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği (KAMİAD) ile ortaklaşa düzenlemiş olduğu ‘’Kamu İhale Mevzuatındaki son gelişmeler’’ konulu bilgilendirme toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası gala gecesi düzenlendi.

Geceye, DTSO Başkanı Mehmet Kaya, Meclis Başkanı Nevin İl, KAMİAD Başkanı Ali Adıgüzel, KAMİAD Başkan Vekili Nedim Şimşek, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, Mardin TSO Başkanı Hatip Çelik ve çok sayıda iş insanı katıldı.

KAMİAD Başkan vekili Nedim Şimşek açılış konuşması yaptı. Derneğin kuruluş aşaması ile ilgili bilgi veren Şimşek, bu konuda kendilerine destek veren DTSO Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

0357d1fb-ec3d-4e13-bf13-752f80a89336.jpegDTSO Başkanı Mehmet Kaya, gerçekleşen toplantının Diyarbakır için yararlı olduğunu söyledi.

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren ise, Diyarbakır’daki lise yıllarını anlattı.

Müteahhitlik sektörü ile ilgili bilgi veren Eren, pandemi süreci ve sonrası sıkıntılara değindi. Kamu ihaleleri konusundaki sıkıntıları da dile getirdi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.