VİDEO - Leyla Zana seçim çalışması için sahaya indi: Mücadeleden vazgeçmeyin

VİDEO - Leyla Zana seçim çalışması için sahaya indi: Mücadeleden vazgeçmeyin
Eski Milletvekili Leyla Zana, Newroz kutlamaları ile siyasete ilk adımlarını attı, ardı dan seçim çalışması için sahaya indi.

Mevlüt Bağırmaz

TİGRİS HABER - DEM Parti Eşbaşkan adayları ile birlikte Bağıvar Mahallesinde halk buluşmalarına katılan Zana, toplanan kalabalığa Kürtçe hitap etti, “Mücadelenizden vaz geçmeyin” dedi.

Leyla Zana, Bağıvar'da halka hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi;
“Ben buraya sadece yerel seçimler için gelmedim. Ben buraya partimiz için halkımız için geldim. Halkımıza buradan sesleniyorum. Kimsenin özellikle söylem ve tavırlarına bakmayın. Bu parti sizin emeğinizle buralara kadar geldi. Siz adaylarla ilgili denilen söylenen dedikodulara takılmayın. Siz buraya kadar gelmiş mücadelenize bakın! Bundan sonrada başarıya ulaşması için mücadelenize devam edin. Hiç bir zaman bizim ve diğer arkadaşların sizler için verdiği emekleri ve mücadeleyi unutmayın. O yüzden mücadelenize sahip çıkın, mücadelenizi sürdürün . Elinizi vicdanınıza koyun ve eski günleri hatırlayın. Parti sizin partinizdir ".

Zananın konuşmasının ardından, DEM Parti’nin Büyükşehir ve Sur belediyesi Eş Başkan Adayları Halkı selamladıktan sonra mahalleden ayrıldılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.