VİDEO - ‘Sabırsızlık Zamanı’ Diyarbakır'da gösterimde

VİDEO - ‘Sabırsızlık Zamanı’ Diyarbakır'da gösterimde
Diyarbakır Ben û Sen Mahallesinde çekilen ‘Sabırsızlık Zamanı’ filminin galası yapıldı. Filmin galasına oyuncular, yapımcılar ve çok sayıda izleyici katıldı.

Özel Haber/ Mümin Ağcakaya

TİGRİS HABER - Diyarbakır Ben û Sen Mahallesinde üç yıl önce çekilen ve çeşitli ödüller de alan ‘Sabırsızlık Zamanı’ filminin Diyarbakır’da galası yapıldı.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Aydın Orak’ın üstlendiği, başrollerini Pelin Batu, Feride Çetin ve İştar Gökseven’in paylaştığı film genelde yoksulların yaşadığı mahallede ikiz çocuğun, zengin mahallede bir sitenin havuzuna girmek için çabalayan, her seferinde sitenin bekçisi tarafından engellenen çocukların hikâyesini konu alıyor.

kapak-psd-copy.jpg

İki mahalle arasındaki ekonomik ve sosyal çelişkilere keskin vurguların yapıldığı filmde zaman zaman espritüel geçişler de yapılıyor. Film kenttin farklı mekânlarından yansıttığı karelerle izleyiciye ayrı bir görsellik sunuyor.

İzleyiciler filmin adeta doğal bir platform olan Diyarbakır’da film ve dizilerin çekilerek sahneye taşınmış olmasını önemli buldular. İlgiyle izlenen film sinemalarda seyircisini bekliyor.

img-0293.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.