VİDEO-Sur’da seçim hareketliliği!

VİDEO-Sur’da seçim hareketliliği!
31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin startının verildiği Diyarbakır’da, siyasi partilerin belediye başkan adayları seçim çalışmalarını büyük bir tempo ile sürdürüyor.

Haber: Sait BAYRAM - Kamera: Mevlüt BAĞIRMAZ

TİGRİS HABER - 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin startının verildiği Diyarbakır’da, siyasi partilerin belediye başkan adayları seçim çalışmalarını büyük bir tempo ile sürdürüyor. Adayların seçim bürolarının açıldığı, pankart ve afişlerin asıldığı Tarihi sur içinde de tam bir seçim havası oluştuğu gözlendi. Vatandaşlar, adaylardan ideoloji değil, hizmet beklediklerinin yönünde taleplerini dile getirdi.

31 Mart Yerel seçimlerine 1 ay kala siyasi partilerin Büyükşehir ve İlçe belediye Başkan adayları, seçim ziyaretlerini ve gezilerini sürdürüyor.

Diyarbakır merkez ilçe adayları, kentin çeşitli noktalarında astıkları afiş ve pankartlarla kendilerini ve projelerini tanıtırken, bazı adaylarda seçim büroları açarak, seçmenlere yüz yüze bir araya gelmeyi sürdürüyor. Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesi kentin en hareketli ilçelerinden biri olmaya başladı. Melikahmet Caddesi’nde siyasi partilerin pankartları ve afişleri dalgalanırken, seçmenler siyaset değil, hizmet bekledikleri yönünde talepte bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.