WhatsApp'tan Android için yeni tasarım!

WhatsApp'tan Android için yeni tasarım!
WhatsApp, Android uygulaması için geçtiğimiz yıl başlattığı yeni arayüzü tüm kullanıcılara sundu. Bu yenilik, uygulamada gezinmeyi daha kolay ve kullanıcı dostu hale getiriyor.

TİGRİS HABER - Yeniden tasarlanmış gezinme çubuğu, bir yıllık test sürecinin ardından artık herkes için kullanılabilir durumda. Artık ekranın alt kısmında konumlanan bu çubuk, kullanıcıların erişimini kolaylaştırıyor. Ayrıca, çubuğun renkleri ve düzenlemesi de güncellendi.

Öncesi:

Old WhatsApp UI where chats, status, and calls can be accessed at the top of the screen

Önceden yeşil renkte olan gezinme çubuğu, artık beyaz renkte ve sekmeler eşit uzunlukta. Önceki sürümde Topluluklar için ufak bir sekme bulunurken, Sohbetler, Durum ve Aramalar için daha büyük sekmeler vardı ve yalnızca Topluluklar sekmesinde bir simge bulunuyordu. Ancak yeni tasarımla birlikte gezinme çubuğu daha simetrik, daha sade ve daha modern bir görünüme kavuştu.

Sonrası:

New WhatsApp UI where chats, updates, communities, and calls can be accessed at the bottom of the screen

WhatsApp Android uygulamasının yeni arayüzü, 2.24.6.77 sürümüyle kullanıcıların beğenisine sunuldu. Artık daha kolay gezinme ve modern bir görünüm için güncellemeyi kontrol etmeyi unutmayın!

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.