Yolspor, Sanayi Spor’a gol oldu yağdı

Yolspor, Sanayi Spor’a gol oldu yağdı
Süper Amatör ligi A grupta oynanan önemli karşılaşmalardan birisi olan 36 puanla lider durumda bulunan Diyarbakır Yolspor Play-Off mücadelesi veren Sanayi sitesi spor'u 5-0 gibi farklı skorla yenerek puanını 40’a çıkartarak liderliğini sürdürdü.

TİGRİS HABER - Süper Amatör ligi A grupta liderliğini sürdüren, Diyarbakır Yolspor konuk ettiği, ligde 27 puanla Play-Off mücadelesi veren Diyarbakır Sanayi sitesi spor'u 5-0 gibi farklı skorla yenerek yoluna tam gaz devam etti. Siyah Turunculu takım ligin, 15'nci haftasına 40 puanla liderliğini sürdürmeye devam etti

Deri, “Hedefimiz ligi direk şampiyon olarak tamamlamak”

Yolspor’un uzun yıllar Formasını terleten ve takımın başında bulunan tecrübeli sorumlu Antrenörü Mehmet Deri, maç sonrası yaptığı değerlendirmesinde, “Sezon başından bugüne kadar ligi lider olarak sürdürüyoruz. Bizim hedefimiz bu gruptan lider olarak çıkmak ve Play-Off gruplarını kazanarak, BAL ligine çıkmak olacaktır. Gecen hafta oynadığımız, ligin zorlu ekibi ve Play-Off iddiasını sürdüren, Diyarbakır Sanayi sitesi spora karşı oynadık. Maçın kontrolü tamamen bizdeydi, takım olarak iyi oynadık. Rakibimiz maçın başlamasından sonuna kadar çok centilmence mücadele etti. Güzel ve centilmence geçen Karşılaşmayı 5-0 gibi net bir skorla kazanmasını bildik yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Maçta 3 gol birden atarak Hattrick yapan Bilal Polat göz doldururken, diğer golleri ise Cenk Kartov ve Muhammed Kurt'tan geldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.