1. Dicle Bağ Bozumu festivali başlıyor

1. Dicle Bağ Bozumu festivali başlıyor
Bağcılığın yaygın olduğu Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, bu yıl 1’incisi düzenlenecek olan 1. Dicle Bağ Bozumu Festivali, konser ve etkinliklerle başlıyor.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi, Dicle Kaymakamlığı ve Dicle Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan 1. Dicle Bağ Bozumu Festivalinde sevilen birçok isim konser verecek, festivalde birçok etkinlikler de yapılacak. Ünlü sanatçıların sahne alacağı 1. Dicle Bağ Bozumu Festivalinde ayrıca illüzyonist ile bando gösterileri ve çeşitli etkinlikler yapılacağı belirtildi. Sunucu Ateş, Leyla Cengiz, Veysel Cengiz, Retrobüs, Bedri Ayseli, Ferat Üngür’ün katılımıyla gerçekleşecek olan festival, 12 – 13 Ekim’de yapılacak. Ünlü sanatçıların sevilen şarkılarını seslendireceği festivalde, Leyla Cengiz ve Veysel Cengiz, Retrobüs 12 Ekim Perşembe günü, Bedri Ayseli ve Ferat Üngür ise 13 Ekim Cuma günü sahne alacak.

Dicle Stadyumunda gerçekleşecek olan 1. Dicle Bağ Bozumu Festivali saat 13.00’te başlayıp 2 gün sürecek. Dicle Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, vatandaşlar festivale davet edildi. Açıklamada, “Dicle büyük bir heyecanla beklenilen Kültür Festivali ile şenlenecek. Birbirinden ünlü sanatçıların sahne alacağı 1. Dicle Bağ Bozumu Festivaline tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi. (İHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum