100 Kamu İşçi Alımı Başladı!

100 Kamu İşçi Alımı Başladı!
Büyükşehir Belediyesi 4 farklı ünvanda görevlendirilmek üzere sürekli işçi kadrosunda 100 personel alımı gerçekleştirilecektir. Detaylar yazımızda

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB tarafından daimi kadro personel alımları başladı. 25 Büro Memuru, 10 Mühendis, 60 Teknik Personel ve 5 Uzman olmak üzere toplam 100 daimi süreli personel alımı gerçekleştirilecektir. Gerekli süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Büyükşehir İşçi Alımı Başvuru Şartları Neler?

Teknik Personel ve Büro Memuru alımı için tercihen en az lise mezunu olmak, meslek yüksek okullarının ilgili bölümünden mezun olmak, üniversitelerin ilgili bölümünden mezun olanlar da başvurabilir.

Mühendis üniversitelerin ilgili mühendislik bölümünden mezun olmak, 30 yaşını geçmemiş olmak, B sürücü belgesine sahip olmak, aktif araç kullanabiliyor olmak gerekiyor.

Uzman üniversitelerin lisans bölümünden mezun olmak, B sınıfı ehliyete sahip olmak, tercihen SAP ve EBYS programlarını kullanabiliyor olmak, erkek adaylar için bütün ünvanlarda askerlik hizmetini yapmış olmak şarttır.

Sürekli İşçi Alımı Başvuru Belgeleri Neler?

Belediye bünyesinde görev almak isteyen adaylar iş başvurularını elektronik ortamda yapacakları için adaylardan başvuru işlemleri sırasında belge talebi olmayacaktır.

İş Başvuru Tarihi Ne Zaman?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 100 daimi işçi alımı için adaylar iş başvurularını başvuru kılavuzunda belirtilen internet adresi üzerinden 31 Eylül 23 tarihine kadar tamamlayabileceklerdir. Farklı iş başvurusu yapan adayların iş başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.