14 hafta sonra galibiyetle tanışan Amedspor zorlu hafta

14 hafta sonra galibiyetle tanışan Amedspor zorlu hafta
14 hafta sonra deplasmanda galibiyetle tanışan Amedspor, 14 haftada 3 Galibiyet, 6 Beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 43 puanla lider Kastamonuspor ardından 3'ncü sırada yer aldı.

TİGRİS HABER - Amedspor en son deplasman galibiyetini 18 Ekim Çarşamba 2023 tarihinde Karaman FK Spor karşında 2-1 lik skorla almıştı. Yeşil Kırmızı takım 14 hafta sonra ikinci deplasman galibiyetini Düzce cam spor karşında 3-0’lık skorla aldı.

İki zorlu Karşılaşmaya çıkacak

Amedspor, 4 günde 2 zorlu Karşılaşmaya kilitlendi. Yeşil-Kırmızılı takımın hedefi yarın Saat: 14.00'te kendi sahasında oynayacakları 68 Aksaray spor maçından ve Pazar Günü deplasmanda oynayacakları İskenderunspor maçından mutlak galibiyet ile ayrılarak iki maçtan 6 puan çıkarmak parolasıyla sahada olacak.

Lider Kastamonuspor yarın Saat:14.00'te deplasmanda İnegölspor'a konuk olacak ve pazar günü BAY geçecek. Ligde ikinci sırada yer alan Iğdir FK spor Yarın Saat: 14.00'te deplasman da Fethiyespor'a konuk olacak, Pazar günü ise kendi evinde İnegölspor'u ağırlayacak.

Amedspor için 9 puanlık hafta

Ligde 43 puanla 3'ncü sırada yer alan ve iki maçtan 6 puan almayı hedefleyen Amedspor Şampiyonluk yolundaki rakipleri ligde 46 puanla lider olan Kastamonuspor ve 45 puanla ikinci sırada bulunan Iğdır FK spor'un puan veya puanlar kaybetmelerini bekleyecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.