1'inci Amatör kümede 1903 Kartalspor zirvede

1'inci Amatör kümede 1903 Kartalspor zirvede
Diyarbakır 1'nci Amatör ligi 5'nci haftasında B grupta oynanan ligde 15 puanla lider durumda olan 1903 Diyarbakır Kartalspor, konuk olduğu Diyarbakır Ziraatspor’u 4-0’lık net bir skorla geçerek, liderliği bu haftada kimseye kaptırmadı.

TİGRİS HABER - Aktepe A.Ş 1'nci Amatör kümede 5’nci haftasında B grupta oynanan karşılaşmada ligde 15 puanla liderliğini sürdüren 1903 Diyarbakır Kartalspor, konuk olduğu Diyarbakır Ziraat spor’u 4-0 gibi net bir skorla geçerek, liderliği Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a kaptırmadı. 1903 Kartal spor bu hafta ligden ihraç edilen Kanaryaspor maçını BAY geçirecek

1nci-amator-kumede-1903-2.jpg

Altındağ “Ama lider olmak, liderlikte kalmaktan daha zormuş”

1903 Diyarbakır Kartalspor Kulüp Başkanı ve Kulüp Antrenörü Adil Altındağ, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "3 yıldır bu Kulübün hem Başkanlığını hem de Antrenörüyüm.Liderlik koltuğuna oturmak kolay olmadı. Ama lider olmak liderlikte kalmaktan daha zormuş. Takım olarak en genç kadroya sahibiz, bu hafta kadroda yer verdiğimiz 2007 doğumlu genç kalecimiz kaleyi korudu.Tüm Rakiplerimiz liderle oynadıkları zaman maçlara daha çokkonsantre ve motive olarak çıkıyorlar. Bizim Hedefimiz belli Play- Off’lara kalmak için mücadelemize devam edeceğiz, bu Hafta ligde ihraç edilen kanaryaspor maçını BAY geçireceğiz.

1nci-amator-kumede-1903.jpg

Altındağ Tigris Haber Gazetesini Teşekkür etti.

Altındağ konuşması devamında ise, “Özellikle size ve Tigris Haber Gazetesine her zaman Sporun ve sporcularının yanında durarak, bizlerin derdini haber kaynaklarınızda değerlendirdiğiniz için ve Dünyanın en büyük ailesi olan futbol ailesinde üvey evlat muamelesi gören Amatör küme maçlarına ve takımlarına göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı sonsuz Teşekkür ederim” Dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.