21 Diyar Masterler futbol takımı Türkiye Şampiyonu oldu

21 Diyar Masterler futbol takımı Türkiye Şampiyonu oldu
Diyarbakır 21 Diyar Masterler Futbol Takımı, Antalya'da her yıl düzenlenen ve bu yıl da 16'ncısı organize edilen 40 yaş üstü masterler, Atatürk Bahar Turnuvasında namağlup Türkiye Şampiyon oldu.

Özel- Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER- Diyarbakır 21 Diyar Masterler futbol takımın da yer aldığı, Antalyada Atatürk Bahar Kupası Turnuvasına, yurt içinden ve yurt dışından toplam 34 takımın katılımıyla gerçekleşti. Diyarbakır temsilcisi 21 Diyar Masterler takımı, tüm rakiplerini yenerek namağlup Türkiye Masterler şampiyon oldu.

Diyarbakır 21 Diyar Masterler Takım Başkanı ve aynı zamanda takım kaptanı olan Faysal Hatipoğlu, turnuva sonrası Tigris Haber'e özel olarak yaptığı açıklamada, "Antalya her yıl yapılan bu güzel organizasyonlara katılım sağladık. Bu organizasyonu düzenleyen Yavuz Durumel'e teşekkür etmek isterim. Asıl burada olmamızın tek nedeni var; birincisi futbol oynamak, ikincisi ise yurt içinde ve yurt dışından gelen farkı insanlarla arkadaşlık, dostluk kurmak. Hem güzel tatil oluyor, hem de güzel birliktelik kuruluyor" dedi.

screenshot-6.png7 maçta 7 galibiyet

Turnuva kapsamında oynadıkları 7 maçtan da galibiyetle ayrıldıklarını ifade eden Hatipoğlu, şunları söyledi:

"Bu turnuva gecen yıllara göre çok önemli ve anlamlı bir başlık altında oluştu. Bu yılkı turnuvayı Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Adıyaman halkına adandı. Amaç, Adıyaman halkını desteklemek ve acılarını paylaşmak adına yapılan güzel bir organizasyonda, biz de olduğumuz için çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. Turnuvaya; Trabzon Masteler, Trabzon Akyüz Takımı, Kırgızistan Masterler, Kocaeli Masterler, Silivri Masterler, Gaziantep Masterler takımlarına karşı oynadığımız 7 karşılamadan 7 galibiyet aldık. Şampiyon olup, Türkiye Kupasını kazandığımız için çok mutlu olduğumuzu ve bu kupayı Diyarbakır halkına ve depremde etkilenen Adıyaman halkına hediye etmek istiyoruz. Ve bir de en önemlisi olan takımda en iyi iki sporcumuz, turnuvanın en iyi 11'inde Serdar Nabikoğlu ve Salih Kartal'ın yer alması, bunun dışında Salih Kartal, turnuvanın en golcü ve en centilmen sporcu unvanı almış olması, bizi ayrıca gururlandırdı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.