45 ilden kuaförler, Roma'daki yarışma öncesi Adana'da buluştu

45 ilden kuaförler, Roma'daki yarışma öncesi Adana'da buluştu
Adana'daki kuaförler buluşmasına Diyarbakır'dan katılan Baran Can, 4-5 Nisan  2020'de İtalya'nın başkenti  Roma'da yapılacak olan yarışmada Diyarbakır'ı dünyaya tanıtmak için yola çıktığını söyledi.

Uluslararası Yarışma Konfederasyonuna bağlı Eurocup Turkey tarafından 4-5 Nisan  2020'de tarihinde İtalya'nın başkenti  Roma'da yapılacak olan yarışma için bilgilendirme toplantısı Adana'da gerçekleştirildi.  

Uluslararası Yarışma Konfederasyonuna bağlı Eurocup Turkey Başkanı Gökhan Hamarat ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Adana Sheraton otelde, 10/12/2019 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye'nin 45 ilinden kadın ve erkek kuaförlerle bir araya geldi.

Uluslararası Kuaförlük Yarışma Federasyonu FIAM ve  Uluslararası Yarışma Konfederasyonuna bağlı Eurocup Turkey işbirliğiyle 4-5 Nisan 2020 tarihinde İtalya'nın başkenti  Roma'da düzenlenecek olan Kuaförlük yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek 100'ü aşkın başvurunun alındığı bilgilendirme toplantısına Eurucupturkey&FIAM genel başkanı Gökhan Hamarat , Genel Başkan Yardımcısı  Osman Balcı, Erkek berber sorumlusu Erkan Engin ve Yönetim kurulu üyeleri Murat Tatlı Ahmet Veysel Yırtıcı, Şener Eroğlu Zafer Alıcı Nusret Harnuboğlu Yakup Aydın Özcan İrdem katıldı. 

romadaki--yarisma-icin-45-ilden-kuaforler-adanada-bulustu-(3).jpeg

Toplantıda konuşan Eurocup Turkey başkanı Gökhan Hamarat ve başkan yardımcıları Osman balcı ve Erkan Engin. amaçlarının Türkiye'yi uluslar arası arenada en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. Hamarat " Türk kuaförleri olarak Uluslar arası yarışmalarda bayrağımızı dalgalandırmak için İtalya'da düzenlenecek olan yarışma için yapacağımız seçmelerde bize verdiğiniz güven için hepinize teşekkür ediyorum. Türkiye olarak kesinlikle sanatkar bir toplumuz önümüz açıldığında başaramayacağımız hiç bir şey yoktur tarihimizde bun bize gösteriyor bizde bu meslek dalında bu başarılara imza atıyoruz. Büyüyen ailemizle sizlerle birlikte bunu başaracağız " şeklinde konuştu.  

romadaki--yarisma-icin-45-ilden-kuaforler-adanada-bulustu-(4).jpeg

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonundan tam destek

Toplantıya telefon ile bağlanan Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu genel başkanı Bayram Karakaş kadın ve erkek kuaförlere seslenerek " Sizlerin içindeki cevher gerek yurt içinde gerek uluslar arası arenada bizleri başarıya götürecektir buna inanıyorum. Türkiye'yi temsil edecek kardeşlerimizi en iyi şekilde seçeceğinize inanıyorum ve sizlere hep destek tam destek diyor başarılar diliyorum" dedi.

Toplantıya ev sahipliği yapan Eurocup Turkey yönetim kurulu üyesi Murat Tatlı ise 40 yıldır hayalini gerçekleştirmek için çabaladığını ve Avrupa'nın en büyük bay ve bayan kuaförünü Adana'da açarak hayalini gerçekleştirdiğini belirterek yarışmaya katılmak isteyen meslektaşlarına, 'hayalinizin peşinden gidin' mesajı verdi. Konuşmaların ardından Eurocup Turkey başkanı Gökhan Hamarat,  Genel Başkan  Yardımcısı Osman Balcı, berber sorumlusu Erkan Engin, yönetim kurulu üyelerine emeklerinden dolayı plaket  takdiminde bulunurken, yarışma başvurusu ve üyelik gerçekleştirenlere de üyelik belgeleri yine yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.

romadaki--yarisma-icin-45-ilden-kuaforler-adanada-bulustu-(2).jpeg

"Diyarbakır'ı dünyaya duyurmak için yola çıktım"

Adana'daki kuaförler buluşmasına Diyarbakır'dan katılan kuaför Baran Can, kendisine sponsorluk yaparak destek sunan Seyithan Vural'a teşekkürlerini ifade ederek şunları söyledi: "Başarı asla bir varış noktası değildir yolculuktur. Meslek hayatıma 2007 yılında başladım. bu işe  bir aşk ile ve hevesle başladım. Kendimi her gün biraz daha geliştirdim. Daha iyisini yapabilmek adına, daha iyi  bir yere gelmek  için memleketimi sadece ülke geneline değil tüm dünyaya tanıtmak ve duyurmak istedim ." (Haber Merkezi)

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.