50 yıllık efsaneye büyük vefa örneği

50 yıllık efsaneye büyük vefa örneği
Sağlık alanında yaptığı atılımlar, dezavantajlı gruplara ve toplumun değişik kesimlerine avantajlar sağlayan çalışmalarıyla dikkat çeken Özel Bağlar Hastanesi, yeniden ayağa kalkma yolunda adımlar atan Diyarbakırspor’a  sağlık  sponsoru oldu

Tigris HaberBağlar Hastanesi’nden Efsane Diyarbakırspor’a Jest Sağlık alanında yaptığı atılımlar, dezavantajlı gruplara ve toplumun değişik kesimlerine avantajlar sağlayan çalışmalarıyla dikkat çeken Özel Bağlar Hastanesi, yeniden ayağa kalkma yolunda adımlar atan Diyarbakırspor’a  sağlık  sponsoru oldu. Yeşil-Kırmızılı kulübün futbolcu tedavi ve sağlık giderleri ücretsiz karşılanacak.

Örnek Bir Davranışta Bulundu

Bir zamanlar Süper Lig ve üst liglerde başarıdan başarıya koşan ancak  kötü yönetilerek 2012-2013 sezonunda tarihinde ilk kez amatör liglere düşen Diyarbakırspor, yeniden eski günlerine dönmenin mücadelesini verdiği bu günlerde destekler almaya devam ediyor. Sağlık alanında yaptığı atılımlar, dezavantajlı gruplara ve toplumun değişik kesimlerine avantajlar sağlayan çalışmalarıyla dikkat çeken Özel Bağlar Hastanesi, Yeşil-Kırmızılı kulübe  sağlık sponsoru oldu.

Önemli bir sosyal sorumluluk örneği sergileyen Bağlar Hastanesi’nin bu tutumu spor camiasında memnuniyetle karşılandı.

Akyıl’dan Teşekkür Ve Forma Hediyesi

Yeşil-Kırmızılı kulübün başkanı Şehmus Akyıl,bu anlamlı desteğinden dolayı Özel Bağlar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Odabaşı ve hastane başhekimi Lokman Taş’a teşekkür ederek kendilerine isimlerinin yazılı olduğu formaları hediye etti.

Odabaşı ve Taş ise Diyarbakır’ın ortak değeri ve paydası olan Diyarbakırspor’un geçmişteki başarılı dönemlere dönmesi için herkesin imkanlar dahilinde destek olması gerektiğini ifade ederek desteklerinin devam edeceğini dile getirdi.

Olağanüstü Kongre 22 Kasım’da

Öte yandan efsane Diyarbakırspor’un olağanüstü genel kurulu 22 Kasım Perşembe günü yapılacak. Kongrede yeni isimlerle güçlendirilen yönetim listesinin iş başına gelmesi bekleniyor.

Öte yandan Diyarbakırspor, 1.Amatör Futbol Ligi’nin 5.haftasında 11 Kasım Pazar günü saat 14.30’da Seyrantepe tesislerinde Kocaköy Gençlikspor’la karşılaşacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.