500 acente Diyarbakır’a geliyor

500 acente Diyarbakır’a geliyor
EMITT Fuarında Diyarbakır standı ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.

Tigris Haber- TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya Diyarbakır standına gelerek, vatandaşlara kadayıf ikram etti. Bağlıkaya Fuar Komisyonundan kent turizmi ile ilgili bilgi aldı. Bağlıkaya, Nisan ayında Diyarbakır’a 500 acentenin geleceğini söyledi.

whatsapp-image-2019-02-03-at-5.44.15-pm.jpeg

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl 94 ülkeden 5602 firmanın katılım sağladığı EMITT fuarında Diyarbakır'da yerini aldı. Birçok katılımcının bulunduğu Diyarbakır standını ziyaret eden Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya fuar ziyaretçilerine Diyarbakır kadayıfı ikram etti. Bağlıkaya daha sonra TURSAB Güneydoğu Anadolu BTK Başkanı Mehmet Akyıl, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Fuar Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Deniz, İl Kültür Turizm Müdürü Cemil Alp ve turizm komisyonu üyeleri ile Diyarbakır ve Güneydoğu bölgesinin ileriye dönük turizm hedefleri ile ilgili istişarede bulundu.

"500 acenta Diyarbakır'a gelecek"

TURSAB Başkanı Bağlıkaya, Diyarbakır'ı geleceğin turizm kentlerinden biri haline getirmek için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirterek, "TURSAB Yönetim Kurulu toplantılarımızdan birini Diyarbakır'da gerçekleştireceğiz. Nisan ayında 500 acentemiz ile Diyarbakır'a adeta bir çıkarma yapacağız" dedi.

Diyarbakır'a göstermiş olduğu ilgiden dolayı Bağlıkaya'ya teşekkür eden turizm komisyonu üyeleri üzerinde Dört Ayaklı Minarenin işlendiği tablo hediye etti. Öte yandan fuarda Diyarbakır standı en çok ilgi gören stand ödülü almaya hak kazandı. Ödülü Diyarbakır adına İl Kültür ve Turizim Müdürü Cemil Alp aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.