53 yıl kesinleşmiş cezası olan 5 kişi tutuklandı

53 yıl kesinleşmiş cezası olan 5 kişi tutuklandı
Elazığ’da polis ekiplerinin yaptığı çalışmada, toplamda 53 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 zanlı yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TİGRİS HABER -Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlükleri tarafından genel güvenlik ve genel asayişin sağlanması, suça konu unsurların tespiti ve şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor. Bu çerçevede dün yapılan çalışmalarda, 3 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 24 adet fişek ve 2 adet pompalı tüfek ve 24 adet kartuş ele geçirildi. Ayrıca Ulukent Mahallesi Saraykent Villalarında, Doğukent Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde ve Ataşehir Mahallesi Bal Sokak üzerinde meydana gelen ikametten ve açıktan hırsızlık konusunun failleri 4 şüpheli şahıs tespit edilerek yakalandı. Şüpheli şahıslar ve suç unsurları hakkında adli işlem başlatıldı.

Ayrıca devam eden çalışmalarda; hırsızlık, kasten yaralama ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından toplamda 53 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 zanlı yakalandı. Birden fazla genel güvenliğin tehlikeye sokulması ve kasten yaralama olayına karıştığı tespit edilen 1 şahıs ile birlikte adliyeye sevk edilen 6 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.(İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.