6 aydır diş iltihabı akıntısı olan genç tedavi edilemiyor!

6 aydır diş iltihabı akıntısı olan genç tedavi edilemiyor!
Diyarbakır’da yaşayan 33 yaşındaki Ferit Yikitlar, 6 aydır dişinden iltihap aktığını ve Ankara’ya sevk edilip fakat pandemi sürecinin gerekçe gösterildiğini belirterek tedavi edilmediğini ifade etti. Sağlık problemlerinin yanı sıra psikolojik problemler de yaşadığını söyleyen Yikitlar, tedavi edilmek istiyor.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Yenişehir’de yaşayan 33 yaşında, bir çocuk babası olan  Ferit Yikitlar yaklaşık 6 aydır dişinden durmadan iltihap aktığını ve tedavi edilmediğini ifade etti. Yaşadığı sağlık ve psikolojik sorunların kendisini yıprattığını dile getiren Yikitlar, tedavi olmak için aylardır beklediğini söyledi.

Diyarbakır’da tedavi olmak için birçok sağlık merkezine gittiğini belirten Yikitlar, “Diyarbakır ‘da gitmediğim doktor kalmadı tedavi etmediler hepsi beni Dicle Üniversitesi Çene Cerrahına  sevk ettiler  yapsa yapsa orası yapar dediler. Ben de gittim. Dediler senin burada tedavini yapamayız, senin  ancak İstanbul ya da Ankara gibi  büyük şehirlere gitmen lazım burada yeterli ekipman yok . Tedavi etmediler şu an yüzümde kist oluştu iltihabım her yere dağıldı sağ tarafta tat ve sağ burnum iltihap  tarafından kapalı şu an” şeklinde konuştu.

dis-kist.jpg

Tedavi olmak için Ankara’ya gittiğini söyleyen Yikitlar: “Ankara’ya gittim büyük bir heyecanla onlar da benim tedavimim basit olmadığını ve pandemi nedeniyle ameliyatların kapalı olduğunu söylediler. Bir antibiyotik ile geçiştirdiler” dedi. (Haber Merkezi)

dis.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum