6 puanlık maçta 6 puan fark yaptı

6 puanlık maçta 6 puan fark yaptı
Amedspor, 3 puan umudu ile gittiği Kastamonu deplasmanından 1-0 galip döndü. Aldığı galibiyetle En yakın rakibi Kastamonu’ya 6 puan fark yapan Amedspor, olağanüstü bir durum yaşanmazsa şampiyonluğu garantiye aldı.

TİGRİS HABER - Amedspor taraftarları Diyarbakır’da ve ilçelerde kurulan dev ekranlardan maçı izledi. TFF youtube kanalından yayınlanan maçın bitimiyle birlikte taraftarlar şampiyonluk kutlamalarına başladı. Amedspor’un galibiyeti tüm bölge illerinde kutlamalara sahne oldu.

Amedspor puan umudu ile gittiği Kastamonuspor karşısında karşılaşmanın ilk yarısında başarılı bir oyun sergiledi. 3’üncü dakikada Eyüp’ün golüyle deplasmanda 1-0 öne geçen Amedspor, 12’inci dakikada kalesinde büyük tehlike atlattı. 19’uncu dakikada Yılmaz Ceylan’ın uzaktan sert şutunu kaleci Abdullah yumruklayarak çıkardı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol olmadı, Amedspor 1-0 galibiyetle soyunma odasına girdi.

İkinci yarıda da karşılıklı ataklarla gol arayan takımlar zaman zaman etkili olsa da sonuç değişmedi. Amedspor, deplasmandan 3 puanla döndü.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.