7 bölgeden bin 400 hemşireye sertifika

7 bölgeden bin 400 hemşireye sertifika
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Türkiye’nin 7 bölgesinden gelen bin 400 hemşireye sertifikasyon programları ile mezun etti.

TİGRİS HABER - 10. Sertifikasyon programı ile hemşirelerin, yoğun bakım, acil, ameliyathane, psikiyatri gibi pek çok alanda uzmanlaşmalarını ve yetkinlik kazanmalarını sağlıyor. Sağlık bakım hizmetleri koordinasyonunda yürütülen eğitim programlarının sayısı önümüzdeki günlerde artırılması hedefleniyor.

Sağlıkta sertifika eğitim programları, sağlık profesyonellerinin kariyerlerini güçlendirmelerine, uzmanlaşmalarına, güncel bilgilerle donanmalarına ve mesleki becerilerini artırmalarına katkı sağlıyor. Meslekte uzmanlaşmanın ve sertifika gerektiren alanlarda çalışmaları için bu eğitimlerin önemi oldukça büyük. Bu programlar, hem bireysel hem de kurumsal düzeyde sağlık sektöründe kalite ve etkinliği artırmaya yönelik önemli roller oynuyor.

hemsire-setifika-1.jpegKonuyla ilgili konuşan Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Songül Baytar; Şuan hastanemizde 10 ayrı alanda sertifikasyon programı yürütmekteyiz. Programlarımız sadece ilimizden değil, Ülkemizin genelinde yoğun talepler alıyoruz. Şuana kadar 1400 kursiyerimizi sertifikalandırdık. Katılımcılarımız yoğun bilgi birikimi, tecrübe paylaşımı ve de profesyonel bir bakış açısıyla buradan mezun oluyor. Tabi bu arkadaşlarımız sertifikasyon süreci boyunca şehrimizi de görme ve gezme fırsatı buluyor. Bu minvalde şehrimizin tanıtımına, “Eğitim Turizmine” ciddi anlamda katkı sağlıyoruz. (Haber merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.