78 yaşındaki oyuncu Zerrin Sümer, 8 ay önce evlendiğini itiraf etti

78 yaşındaki oyuncu Zerrin Sümer, 8 ay önce evlendiğini itiraf etti
78 yaşındaki oyuncu Zerrin Sümer, çıktığı evlilik programında 8 ay önce evlendiğini itiraf etti.

TİGRİS HABER - Ünlü oyuncu Zerrin Sümer, son dönemde yaptığı evlilik açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü. 78 yaşındaki deneyimli oyuncu, yaklaşık 8 ay önce sadece yakın çevresinin bildiği bir nikahla evlendiğini resmen itiraf etti. Bu beklenmedik açıklama, hayranlarını ve medyayı oldukça şaşırttı.

Oyunculuk kariyerine 1983 yılında adım atan ve o günden bu yana birçok dizi ve filmde başarılı performanslar sergileyen Zerrin Sümer, özel hayatıyla ilgili sıkça merak edilen sorulara yanıt verdi. Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan "Ömer" dizisinde Nezahat karakterini canlandıran ünlü oyuncu, "360 Derece" adlı bir programa konuk oldu ve burada yaptığı açıklamayla büyük bir sürprize imza attı.

Programda konuşan Zerrin Sümer, 7-8 ay önce sessiz sedasız bir şekilde evlendiğini ve bu mutlu haberi kimsenin bilmediğini ifade etti. Oyuncu, "Ben bunları söyleyemem" şeklinde devam ederek, evliliği hakkında fazla detay vermek istemedi.

Sümer, yıllar önce ciddi bir hastalık geçirdiği bir dönemde hayatına birini dahil etmeye karar verdiğini ve birkaç yıl sonra şu anki eşiyle tanıştığını açıkladı. Eşinin kendisiyle aynı yaşta olduğunu belirten Sümer, 22 yıl süren bir birlikteliğin ardından evlenmeye karar verdiklerini dile getirdi. Bu haber, Zerrin Sümer'in sadece kariyeri değil, özel hayatıyla da gündemi meşgul etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.