Aç kalan sokak köpekleri, kümese saldırdı

Aç kalan sokak köpekleri, kümese saldırdı
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Bağcılar mahallesinde aç kalan başıboş sokak köpekleri, müstakil bir evin bahçesindeki kümese saldırdı, tavukları telef etti. Ev sahibi Lale Bayram, bahçesindeki kümeste 60 tavuk bulunduğunu, tamamının telef olduğunu söyledi.

TİGRİS HABER - Daha önce köy arazisi olan sonradan mahalleye dönüşen Bağcılarda uzun zamandır başıboş dolaşan köpeklerin açlıktan sağa sola saldırdıkları yönünde gelen şikâyetler söz konusuydu. Önceki gece mahalleye dadanan 15 kadar köpek, bir evin bahçesinde bulunan tavuk kümesine saldırdı.  Köpeklerin saldırısı karşısında korktukları için sessiz kaldıklarını söyleyen ev sahibi Leyla Bayram, bahçedeki kümesinde bulunan 60 kadar tavuğunun telef olduğunu söyledi.

tigris-haber12.jpeg

Çocuklarımın okul harçlığı gitti

Ev sahibi 4 çocuk annesi Leyla Bayram, geç saatler olduğu için çocuklarıyla korktuklarını, köpeklere müdahale edemediklerini belirterek şunları söyledi; “Kaç yıldır emek verip büyüttüğüm bütün tavuklarım gitti. Onlardan aldığım yumurtaları satarak çocuklarımın okul harçlığını karşılıyordum. Aylardır belediyeyi başıboş köpekler konusunda uyarıyoruz. Bugün tavuklarımıza saldıran köpekler yarın çocuklarımıza da saldırabilir.

tigris-haber-telef.jpeg

Yetkilerden, başıboş köpekleri toplamalarını, zararımızı da karşılamalarını istiyorum” dedi.(TİGRİS HABER)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.