AHEF Başkanlığı’na Kemal Noyan seçildi

AHEF Başkanlığı’na Kemal Noyan seçildi
Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Diyarbakır’da görev yapan Dr. Kemal Noyan seçildi.

TİGRİS HABER - Aile hekimlerinin haklarını korumayı görev edinen AHEF’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’na, Diyarbakır Aile Hekimleri Derneği (DİYAHED) kurucu üyesi Dr. Kemal Noyan seçildi. Noyan, meslek hayatı boyunca, Siverek Karakeçi Sağlık Ocağı, Siverek 1 no’lu Sağlık Ocağı, Siverek Devlet Hastanesi acil servisi, Diyarbakır Sivil Savunma Arama Ve Kurtarma Daire Tabipliği, Diyarbakır 112 Komuta Merkezi, Diyarbakır Fresenius Medical Care Diyaliz Merkezi Sorumlu Hekimliği yaptı. Noyan, halen Bağlar Lokman Hekim Aile Sağlığı Merkezi’nde çalışmaktadır. Bir kız, bir erkek çocuk sahibi olup, tıp fakültesi tahsiline ilave olarak adalet ön lisans ve sağlık yönetimi lisansı mevcuttur.

Noyan’ın başkanlığına seçildiği AHEF, aile haklarını korumayı ve geliştirmeyi görev edinen bir dernek. AHEF, aile hekimlerinin sosyal, bilimsel, ekonomik ve hukuki olarak en iyi koşullarda çalışmalarını sağlamayı ve aile hekimliği uygulamasını yönlendirmeyi ve oluşan sorunların çözümüne hizmet verdiği toplumun sağlığını da dikkate alarak katkıda bulunmayı, faaliyetlerini uluslararası normlar, etik ilkeler ışığında, şahıslardan ve siyasi kurumlardan bağımsız bir şekilde, yasal sınırlar çerçevesinde yerine getirmeyi görev edinen bir federasyon. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.