Ailesi için okulu bıraktı

Ailesi için okulu bıraktı
Diyarbakırlı Kemal Duruk, ailesinin maddi durumu olmadığı için çok sevdiği okulu bırakmak zorunda kaldı. Ailesinin geçimini sağlamak için çöp toplayan Kemal Duruk, kendisi için değil ailesi için yardım bekliyor.

Tigris Haber - Özel

TİGRİS HABER - Diyarbakırlı Kemal Duruk henüz 24 yaşında.  Babası rahatsız olduğu için ailesinin geçimini kendisi sağlıyor. Her sabah erkenden çöplerden naylon, pet ve karton toplayarak hem harçlığını hem de evlerinin masrafını çıkaran Kemal, ailesinin durumu nedeniyle okulu bırakmak zorunda kaldı. Bağlar İlçesi’nde ikamet eden Duruk, kardeşlerinin de kendisi gibi okulu bırakmaması için elinden geleni yapıyor.,

PİŞMANIM AMA NE YAPABİLİRİM

Okulu ailesi için bırakan ve ailesinin geçimini sağlamak için her sabah Bağlar’da pet şişe ve karton toplayarak geçimini sağlayan Kemal, okulu bıraktığı için pişman olduğunu ama yapacak bir şeyinin olmadığını söyledi. Kemal, “Aileme benden başka bakacak kimsem yok. Babam rahatsız ve çalışamıyor. Kardeşlerimi okul okumasını istiyorum. Kendim için değil aile yardım edilsin “dedi.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.