AK Parti Diyarbakır adayını tanıttı, gövde gösterisi yaptı

AK Parti Diyarbakır adayını tanıttı, gövde gösterisi yaptı
 Özel Haber
AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden’in için düzenlenen basın ve teşkilat toplantısı düzenlendi.

TİGRİS HABER - AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halis Bilden, basın ve teşkilat tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Diyarbakır’a ibadet aşkıyla hizmet edeceklerini ifade ederek, Yerelde ve merkezde eldeki bütün imkânları zorlayarak bunları Diyarbakır için seferber edeceklerini söyledi.

Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen toplantıya AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu Suna Kepolu Ataman ve Mehmet Sait Yaz, Eski Milletvekili Ebubekir Bal, MKYK üyesi Doç. Dr. Ali Karakaş, İl Başkanı Raşit Ocak, eski İl başkanları, Eski MKYK üyeleri, Ak parti İl ve İlçe teşkilat başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, AK Parti Bağlar, Çermik, Çüngüş ve Hani Belediye Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

1 saat gecikmeli olarak başlayan tanıtım toplantısında ilk konuşmayı AK Parti İl Başkanı Raşit Ocak yaptı.

İL BAŞKANI OCAK: “17 İLÇE TEŞKİLATI İLE BİRLİKTE VE GÜÇLÜ ÇALIŞACAĞIZ”

Geçmiş yıllarda olduğu gibi güçlü mücadelesi ve halka hizmet anlayışıyla yerel yönetimlerde yapılan değişiklikleri gerçekleştirmek için beklediklerini ifade eden İl Başkanı Ocak, “Adayımız Bilden, geçmiş yıllardaki yerel yönetimlerdeki tecrübesiyle ve bürokrasiye olan engin bilgisiyle halka hizmet etmek noktasında kararlı bir adayımızdır. Ayrıca, kendisinin Diyarbakır sevdası hepimizi heyecanlandırmaktadır. Adayımız yerel yönetimlerdeki sorunları çözmek, toplumumuzun ihtiyaçlarını karşılamak ve kentimizi turizmden kültüre, yoldan parka kadar kapsamlı bir hazırlık çalışması içerisindedir. Seçimlerdeki başarımız tüm teşkilat mensuplarımız ile Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayımız ve ilçe belediye adaylarımızın omuzlarındadır. 17 ilçe teşkilatımızın tümü birlikte ve güçlü bir şekilde çalışacaktır” dedi.

MİLLETVEKİLİ ENSARİOĞLU: “SEÇİMLER BİRER KIYASLAMADIR”

Galip Ensarioğlu, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli seçimlere bismillah deyip başlamak ve adayımızı bugün burada tanıtmak için bir arada olduklarını belirterek, “31 Mart’ta Türkiye sandığa gidecek. Millet kendine hizmet edecek olan hizmetkarlarını seçecek bunu yaparken, seçimler birer kıyastır. Seçimler bir tercihtir. Sizin adınıza hizmet edecek olanlara vekâlet veriyorsunuz. Tercih ederken neyi kıyaslayacaksınız? Birincisi Partileri kıyaslayacaksınız, programlarını, yaptıklarını yapacaklarını söylemlerini ve hizmetlerini kıyaslayacaksınız. İkincisi de adayları kıyaslayacaksınız. Bugün adayımız burada. Halis Bilden, tanıyan var tanımayan var” dedi.

BÜYÜKŞEHİR ADAYI BİLDEN: “SEÇİMLER DEMOKRASİNİN TEMEL ŞARTIDIR”

Milletvekilleri Ataman ve Yaz’ın ardından kürsüye gelen AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilden, Seçimlerin, demokrasinin temel şartı olduğunu ifade ederek, “Demokrasinin şenliği, demokrasilerin bayramı seçimlerdir. 31 Mart’ta da halkımız mührünü eline alacak, iradesini ortaya koyacak ve kaderini tayin edecektir. Bu seçimlerde, başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere partimizin ve teşkilatımızın teveccühüyle Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Evvela beni bu göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize şükranlarımı dile getirmek isterim.

Benim için çok kutsi bir görev bu; çünkü Diyarbakır’a hizmet etmek, bir faninin sahip olabileceği en büyük şereflerden biridir” dedi.

“7/24 DİYARBAKIR’IN HİZMETKÂRI OLACAĞIZ”

“7/24 Diyarbakır’ın hizmetkârı olma” şiarıyla, yolumuzu aydınlatacağıyız” diyen Bilden, şunları söyledi:

“Ekibimizle birlikte şehrimizin temel sorunları ve alternatif çözüm yollarına dair kapsamlı bir hazırlık yaptık ve bu konuda yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Seçim kampanyamız boyunca, şehrimizin çehresini değiştirecek plan ve projelerimizi, peyderpey siz değerli halkımızın beğenisine sunacağız. Daha iyiye varmak ve Diyarbakır’ımızı hak ettiği üst seviyelere çıkarmak için el birliğiyle gayret edeceğiz. Daima müspet gündemlerin peşinde koşacak, hemşerilerimizin kıymetli vakit ve kaynaklarını asla menfi gündemlerle harcamayacağız. Bütün eylem ve söylemlerimizin odağına, Diyarbakır’ımızı büyütmek, Diyarbakır’ımızı geliştirmek ve Diyarbakır’ımıza değer katmak hedeflerini koyacağız. Diyarbakır ile nefes alıp Diyarbakır ile nefes vereceğiz.

“SİYASETİ BELLİ İLKELER ÇERÇEVESİNDE YAPACAĞIZ”

Gerek seçim döneminde ve gerekse seçim sonrasında siyaseti hep belli ilkeler çerçevesinde yapacağız. Liyakatten, şeffaflıktan ve demokratik usullerden şaşmayacağız. Size söz veriyorum hesap sorulan, hesap veren ve ulaşılan biri olacağım. Hemşerilerimizin dezavantajlı kesimlerinin, çocukların, kadınların, engellilerin, yaşlıların, yetimlerin, dar gelirlilerin yanında duracağız. Sosyal belediyeciliğin zeminini mümkün olduğunca genişleteceğiz.

“EĞİTİM VE SAĞLIK HİZMETLERİNE BÜYÜK BİR AĞIRLIK VERECEĞİZ”

Eğitim ve sağlık hizmetlerine büyük bir ağırlık vereceğiz. Tarım, kültür, turizm ve sanat faaliyetlerini destekleyecek ve tabana yayacağız. Katılımcılık kanallarını artıracağız; kapımızı hemşerilerimize sonuna kadar açık tutacağız. Şehrin yönetimine her bir vatandaşımızın fikrinin ve hassasiyetinin yansımasını sağlayacağız. Şehrin önemli meselelerinde halkımızla birlikte karar vereceğiz. Sivil toplum örgütlerimizle sağlıklı bir diyalog kuracağız. Şehrimizin bütün dinamikleriyle irtibat ve iş birliği içinde olacağız.

Biz Diyarbakır’a bir ibadet aşkıyla hizmet edeceğiz. Yerelde ve merkezde eldeki bütün imkânları zorlayacak ve bunları Diyarbakır için seferber edeceğiz. Bunun için hepinizin desteğine ve hayır duasına talibiz. Sözlerime son verirken, bir kez daha 31 Mart yerel seçimlerinin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Seçimlerin demokratik bir ortamda, huzur içinde geçmesini temenni ediyorum. Seçimde yarışacak diğer bütün parti ve adaylara da başarı dileklerimi iletiyor, hepinize saygı ve selamlarımı sunuyorum”

Tanıtım toplantısı konuşmaların ardından tanıtım toplantısı Milletvekilleri, MKYK üyeleri, Belediye Başkanları ve aday adayları ile çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum