Ak Parti Diyarbakır il teşkilatında neler oluyor!

Ak Parti Diyarbakır il teşkilatında neler oluyor!
Ak Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Mübarek Yaz, il yönetimi tarafından görevden alındı. Yaz, “Mevcut Başkan genel merkez tarafından görevden alınmış biri. Başkan giderayak bana operasyon yaptı” dedi.  

AK Parti’nin Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mübarek Yaz, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak görevden alındığını duyurdu.

Yaz görevden alınmasına ilişkin, “İl Başkanımız giderayak benim yürütmedeki Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevimi, genel merkezin bilgisi olmadan bir karar almıştır. Kendisi görevden alındığı için giderayak böylesi bir operasyon yaptı. Aklınca bana bedel ödetmeye girişiminde bulunuyor. Allah’a hamd olsun bu görevde olduğum sürece kimsenin adamı olmadım, Diyarbakır’ın haklarını partin içerisinde çeteleşmiş, baronlaşmış zihniyete karşı alenen savundum. Savunmaya da devam edeceğim. Mevcut İl Başkanı ve bazı kişilerden beri olduğumu her eylemimle daha önce belirtmiştim. İl Başkanı ve birkaç çapulcu için ne partimi bırakırım nede memleketimi. Bilen bilir, biz koltukla makam ile adam olanlardan değiliz. Bu göreve hiçbir şeyim yokken geldim. Bu görevden de hiçbir şeyim yokken şerefimle ayrılıyorum. İhale, yolsuzluk, rant ve benzeri şeylerle işim olmadı. Bazen yol param bile olmadan partiye gidip geldim ve elimden geldiğince hizmet ettim. Daha önce yazdığım gibi ilerleyen dönemlerde yazmaya devam edeceğimden şimdilik bu kadar” şeklinde paylaşımda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum