Ak Parti Milletvekili Cuma İçten: Bunun için bütün siyasi partilerle kol kola girerim

Ak Parti Milletvekili Cuma İçten: Bunun için bütün siyasi partilerle kol kola girerim
Ak Parti Diyarbakır Milletvekilli Cuma İçten Bölgede uyuşturucu, gasp ve hırsızlık çok fazla yaşandığını, Eğer siyasi partiler, sivil toplum örgütleri birlikte bir mücadele ederse sorun ortada kalkar diye konuştu.

DİYARBAKIR (Tigris Haber) –  Ak Parti Diyarbakır Milletvekilli Cuma İçten gazetemizi ziyaret ederek, bölgede yaşanan sorunlara ilişkin gazetemizin yayın danışmanı Mehdi Tanaman’a değerlendirmelerde bulundu. Gazetemiz imtiyaz sahibi Ahmet Tanaman’ın da katıldığı sohbet buluşmasında, Ak Parti Diyarbakır Milletvekilli Cuma İçten; Sadece Diyarbakır’da değil bölgenin tamamında  yaşanan en ciddi sorunlardan birinin uyuşturucu, bir başka sorununun ise gasp ve hırsızlık olduğunu söyledi. İçten  Bu konuda Diyarbakır’da bulunan bütün sivil toplum örgütlerin birlikte hareket etmesi gerektiğini kaydederek “Bu süreçte BDP’nin de, AKP’nin de STK’larla bölgede bir araya gelerek fuhuş ve uyuşturtucuya savaş açılması gerektiğini ifade ederek; ’’ Açıkçası ben Cuma İçten olarak bu soruna ilişkin sadece bir şeyleri devletten beklemenin doğru olmadığını düşünüyorum. Emniyet teşkilatı tek başına bu konu ile mücadele edemez. Çözülmesi gereken diğer  konu ise, gasp ve hırsızlıktır.  Eğer siyasi partiler, sivil toplum örgütleri hep birlikte bir mücadele başlatırsa bununla ilgili bir çözüme ulaşılabilinir. Ben bunun için bütün siyasi partilerle kol kola girerim. Buna hazırım. Yeter ki şehrimizin ve bölgemizin bu kanayan yarasına bir çare bulunsun.” diye konuştu.

Uyuşturucu, gasp ve hırsızlık sorunun çözülmesi için kentteki bütün kuruluş ve kanaat önderleri ile şahıslarla  birlikte hareket edilmesi gerektiğini bir kez daha vurgulayan İçten ‘Haydi herkes elini taşın altına uzatsın. ‘’ diye konuştu.

cuma-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.