AK Parti Siirt Başkanlığı’nda istişare toplantısı

AK Parti Siirt Başkanlığı’nda istişare toplantısı
AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu başkanlığında, yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla istişare toplantısı yapıldı.

 

Teşkilatın sorunlarının konuşulduğu toplantıda, il yönetimi olarak her gün vatandaşlar, kamu kurumlar ve STK'larla yakın diyalogu kurulması, halkın sorunlarının çözümü ve ilin kalkınması için yapılacak çalışmalara destek verilmesi gerektiği ifade edildi. AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, teşkilat olarak genel merkezle, milletvekili ve ilçe teşkilatlarıyla tam bir uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi. Çalapkulu, kamu kurumları nezdinde ilin sorunlarının çözümü çalışmaları takip ettiklerini anlatarak, Siirt'in birikmiş sorunlarının kendi dönemlerinde çözüme kavuşmaya başlandığını, kalan sorunların da en hızlı bir şekilde tamamlanması için de çaba içerisinde olduklarını kaydetti.

Yatırım destek programından Siirt'in daha fazla yararlanması için büyük gayret gösterdiklerini aktaran Çalapkulu, Siirt'in hak ettiği şekilde bu yatırım destek programındaki hibelerden yararlanması için çalışmaların takipçi olacaklarını dile getirdi. (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.