AK Parti'de Cumali Atilla krizi

AK Parti'de Cumali Atilla krizi
AK Parti MKYK üyesi ve bölge koordinatörü Alaattin Parlak, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cumali Atilla’nın başarısız olması için çaba gösteren birilerinin olduğunu söyledi.

AK Partili Parlak’tan bomba iddia:

Birileri Cumali Atilla’nın başarısız olması için çalışıyor

Tigris Haber- AK Parti MKYK üyesi ve bölge koordinatörü Alaattin Parlak, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cumali Atilla’nın başarısız olması için çaba gösteren birilerinin olduğunu söyledi.

752x395-ak-partinin-diyarbakir-buyuksehir-belediye-baskani-adayi-cumali-atilla-kimdir-1543064604016.jpg

AK Parti MKYK üyesi Alaattin Parlak çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Parlak, “Birileri Büyükşehir Belediye Başkan adayının ve AK Partinin başarısız olması için inanılmaz bir çaba gösteriyorlar. Onlar kendilerini çok iyi biliyor. Yaptıkları bütün siyasi hamleleri boşa çıkaracağız. Hangi oyun, hile ve plan içinde olduğunuzu çok iyi biliyoruz. Perde arkasında neler konuştuğunuzu duyuyoruz. Sinsi sinsi beklediğinizi, ihanet içinde olduğunuzu ve avuçlarınızı ovuşturduğunuzu görüyoruz. Ama 31 Mart tarihinde Belediyeleri kazanmak için büyük aşk ve şevk ile mücadeleye devam edeceğiz. Allah'ın izni, Allah'ın yardımı ve halkın teveccühü  ile galip geleceğiz” ifadelerini kullandı.

Parlak’ın bu açıklaması ile AK Parti il örgütünü mü, yoksa farklı kişileri mi kast ettiği merak konusu oldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.