AK Parti’de Gözler Erdoğan’da

AK Parti’de Gözler Erdoğan’da
AK Parti’de aralarında Diyarbakır’ın da bulunduğu 40 ilin belediye başkan adaylarının Cumartesi günü açıklanacağı bildirildi.

Tigris Haber- AK Parti’de aralarında Diyarbakır’ın da bulunduğu 40 ilin belediye başkan adaylarının Cumartesi günü açıklanacağı bildirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Diyarbakır için kimi açıklayacağı merak konusu. İl Başkanı Budak, Mehdi Eker’in İstanbul Esenkent İlçesi’nde aday gösterildiği iddialarını yalanladı.

AK Parti’de Gözler Erdoğan’da

Ankara kulislerinden gelen bilgilere göre Diyarbakır adayının kesin olarak Mehdi Eker ya da Cumali Atilla ikilisinden biri olacağı yönünde. 
 

Son Sözü Cumhurbaşkanı Söyleyecek

AK Parti’de büyükşehirleri de kapsayan 40 ilin belediye başkan adayları için gözler Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan’a  çevrildi. Partisinin genel merkezinde kurmaylarıyla bir araya gelerek son değerlendirmeleri yapan ve adaylarla ilgili tespitlerde bulunan  Erdoğan, Diyarbakır,İstanbul, Ankara ve İzmir’in içerisinde olduğu 40 ili, saat  14.00 da Haliç Kongre Merkezi’nde açıklayacak.

Diyarbakır’da tüm gözler Erdoğan’ın özellikle büyükşehir için açıklayacağı isme çevrilmiş durumda. Kulislerde hemen her gün yeni bir isim ve yeni bir iddia ortaya atılıyor. Son sözü Erdoğan söyleyecek.

“Eker,İstanbul’dan Aday “  İddiasına Yalanlama

Kulisler, dün önemli bir iddia ile çalkalandı. Ulusal bir gazetenin internet sitesinde yer alan haberde Diyarbakır milletvekili ve eski  Tarım Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker’in İstanbul Esenkent İlçesi’nde aday gösterildiği  yer aldı. Ancak Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, bu iddianın doğru olmadığını açıkladı.

Diyarbakır’da büyükşehirin yanı sıra ilçeler için de adaylar netleşmiş değil. İlçe belediyeleri için adayların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.