AK Parti’de kadın kolları alarmı

AK Parti’de kadın kolları alarmı
AK Parti’de Güzel Kızoğlu’nun İl Kadın Kollarlı Başkanlığı’ndan ayrılmasından sonra gözler yeni kadın kolları başkanı arayışlarına çevrildi

Genel merkezin önümüzdeki günlerde yeni başkanı ataması bekleniyor. Bugüne  kadar partide bir çok görevde bulunan Fatime Alakuş’un ismi öne çıkıyor. İlahiyatçı ve eğitimci kimliğiyle bilinen Alakuş, daha önce Bağlar’da kadın kolları ilçe başkanlığı da yaptı.

2023 İçin Hazırlıklara Başlandı

AK Parti’de 31 Mart seçimlerinden sonra bölgede başarısız olan il ve ilçe teşkilatlarında revizyona gidileceği yönündeki beklentiler sıcaklığını korurken, tüm gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve genel merkezin alacağı kararlara çevrilmiş durumda. Tekrarlanan  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi nedeniyle bir süre ertelenen arayışlar ve tartışmalar yeniden alevlenmiş durumda. Partideki milletvekilleri ve MKYK üyeleriyle toplantılar yapan Erdoğan, yaptığı değerlendirmelerde 2023 seçimlerine yenilenen ekiplerle gideceğinin sinyallerini veriyor.

ak-parti’de-kadin-kollari-alarmi.jpg

Yeni Kadın Kolları Başkanlığı İçin Fatime Alakuş İsmi Ön Planda

AK Parti’de bölge teşkilatları için ne gibi kararlar alınacağı merak edilirken, Diyarbakır’da ise kadın kolları başkanlığı arayışlar var. Güzel Kızoğlu’nun İl Kadın Kollarlı Başkanlığı’ndan ayrılmasından sonra gözler yeni kadın kolları başkanı arayışlarına çevrilmiş durumda. Öne çıkan isim ise bugüne kadar partide çeşitli görevlerde bulunan,ilahiyatçı ve eğitimci kimliği ile bilinen Fatime Alakuş. Genç yaşta önemli çalışmalara imza atan ve partiye bir çok üye kazandıran Alakuş’un bu göreve talip olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.