AK Partili Eker'den Ticaret Borsasına ziyaret

AK Partili Eker'den Ticaret Borsasına ziyaret
Önceki dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı AK Parti Diyarbakır Milletvekili Dr. Mehmet Mehdi Eker ve beraberindeki heyet ticaret borsası yönetimini ziyaret etti.

TİGRİS HABEREski Bakan Eker, Kutbettin Arzu ile AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal ve beraberindeki heyet Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB)  Başkanı Engin Yeşil ile Borsa Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini ziyaret etti.

Eker ve Bal Borsa çalışmaları hakkında DTB Başkanı Yeşil’den bilgi aldı. DTB Başkanı Engin Yeşil ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirerek,’’ Öncelikle Bakanlığınız döneminde ilimiz ve Bölgemize yönelik vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederek Diyarbakır Ticaret Borsası tarafından yürütülen proje ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yapılan bilgilendirmenin ardından AK Parti Diyarbakır Milletvekili Dr. Mehmet Mehdi Eker ve beraberindeki heyet ile Diyarbakır Ticaret Borsasının faaliyet alanları ile ilgili yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi alarak, Pamuk ve Pamuk üreticilerin Sorunları Hayvancılık, Bismil OSB, Silvan Barajı ve sulama kanalları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Yapılan çalışmaları başarılı bulduğunu dile getiren önceki Dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Diyarbakır Milletvekili Dr. Mehmet Mehdi Eker, Diyarbakır’ın her zaman en iyilere layık olduğunu belirterek DTB Başkanı Yeşil ve Yönetimine başarılar diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.