Ak Partili Şimşek’ten kuyumcu vurgunuyla ilgili dikkat çeken paylaşım

Ak Partili Şimşek’ten kuyumcu vurgunuyla ilgili dikkat çeken paylaşım
Genel seçimlerde Ak Parti'den aday adayı olan Mahmut Şimşek, Diyarbakır’da büyük tepkilere neden olan milyon liralık kuyumcu vurgunu ile ilgili tartışma yaratacak bir paylaşımda bulundu.

TİGRİS HABER - Diyarbakır'da çok sayıda emniyet ve yargı mensubu, mülki idare amiri başta olmak üzere çok sayıda kamu çalışanı ile esnafların paralarını alarak kayıplara karışan ve daha sonra tutuklanan kuyumcularla ilgili soruşturma devam ederken, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Ak Parti’den milletvekili aday adayı olan Mahmut Şimşek sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.

Allah, kitap ve şehit tanımlarıyla konuşan…

Sosyal paylaşım sitesi üzerinden kuyumcu vurgununa atıfta bulunan Şimşek, eski Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile Zerya Gold Kuyumcusu Z.O ile birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşarak şu yorumu yaptı, “Diyarbakır’a atandığında Allah, kitap ve şehit tanımlarıyla konuşan, dili Ebubekir, kalbi Muaviye ve Karun olan sabık tosun, haram kasası tosuncuğuyla. Reis ibretlik bir ders verdirmeli? Neden susarlar? Diyarbakır Halkı herkesi izliyor” dedi.

Erdoğan’ı etiketledi

Şimşek paylaşımında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ü etiketleyerek, iddiaların araştırılmasını istedi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum