AK Parti’nin seçim rotası 15 Ocak tarihine endekslendi

AK Parti’nin seçim rotası 15 Ocak tarihine endekslendi
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Ocak tarihinde açıklayacağı aday listesinde sürpriz isimlerin yer alacağı pazartesi günü açıklayacağı aday listesindeki bazı sürpriz isimler var.

TİGRİS HABER- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Ocak tarihinde açıklayacağı aday listesinde sürpriz isimlerin yer alacağı pazartesi günü açıklayacağı aday listesindeki bazı sürpriz isimler var. Diyarbakır için, eski il Başkanı Şerif Aydın’ın isminin ağırlıkta olduğu duyumu var.

Cumhuriyet Gazetesi'nden Selda Güneysu’nun kulis haberine göre, Ankara’nın Altındağ ilçesinde üç dönem belediye başkanlığı görevini yürüten ve 7 Nisan’da Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine getirilen Veysel Tiryaki’nin Bolu Belediye başkan adayı olarak açıklanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

AK Parti, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de son anda “aday değişikliğine” giderek mevcut Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’de karar kıldı. Erdoğan ayrıca Sakarya’da Ekrem Yüce ile “yola devam” kararı aldı.

Kahramanmaraş’ta mevcut büyükşehir belediye başkanı Hayrettin Güngör’ün yerine mevcut AK Parti il başkanı Fırat Görgel’in açıklanacağı iddia edildi. Hatay’da ise mevcut AK Parti il başkanı Mehmet Öntürk aday gösterilecek. AK Parti’nin Diyarbakır’da eski il başkanı Şerif Aydın, Malatya’da Sami Er, Adıyaman’da Kars Valisi Ziya Polat, Şanlıurfa’da Mehmet Canpolat, Muş’ta Feryat Asya, Ağrı’da Abbas Aydın, Çorum’da Halil İbrahim Aşgın, Gümüşhane’de Yusuf Özgün, Bilecik’te Mustafa Yaman, Kırıkkale’de ise Bahattin Akgün ile seçimlere girmesine kesin gözüyle bakılıyor. (Kaynak: Halk TV)

Kaynak:Halk Tv

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.