AKP’li milletvekili Yetiş, engelli STK’ları ile buluştu

AKP’li  milletvekili Yetiş, engelli STK’ları ile buluştu
ADIYAMAN - Adıyaman’daki engelli STK’ları ile bir araya gelen AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, “Engelliler konusunda her vicdanlı vatandaşımız AK Parti’nin bir devrim yaptığını kabul edecektir” dedi.


Adıyaman Üniversitesi Turizm MYO Uygulama Oteli Salonu’nda STK temsilcileriyle çalıştay düzenleyen Milletvekili Murtaza Yetiş, onlarla görüş alışverişinde bulundu.
Çalıştayda istihdam, erişilebilirlik ve mevzuat konularında görülen eksikler tespit edilirken, çalıştay sonunda tespit edilen eksikliklerle ilgili çalışma yapacak.
AK Parti’nin 2002 den bu yana engelliler konusunda yapılamaz denilen birçok alana el attığını ve önemli değişimler yaşandığını gönül rahatlığı ile söyleyebileceğini dile getiren Murtaza Yetiş, “Engellilik konusunda çok farklı başlıklarda birçok farklı problem vardı. Bu problemlerin birçoğu tasniflenmek suretiyle çözüme kavuşturuldu. Halen sahada devam eden problemlerle alakalı çalışmalarımız sürüyor. En son Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Teşkilat taslak kanununa eklenmesi amacıyla 9 tane kanun teklifini meclise verdik. İnşallah olumlu sonuç alacağımızı düşünüyorum“ dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.