Akşener: HDP ile ittifak yok, bunu söyleyen yalancıdır

Akşener: HDP ile ittifak yok, bunu söyleyen yalancıdır
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, HDP ile ittifak iddialarına ilişkin konuştu. Akşener, “HDP ile ittifak yok, bunu söyleyen yalancıdır” dedi.

TİGRİS HABER - Partisinin grup toplantısı sonrası konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Milletvekili hür iradeleriyle fikirlerini belirtmeleri partimiz için çok önemli. Şimdi ilginç olanı ölçü kaçsa da bu fikirlerine saygı duydum. Ben Aytun Çıray ve Ümit Özdağ’ın grev yapmalarına saygı duydum. Benim konuştuğum gruba katılmamalarına saygı duydum. Sayın Bülent Turan’ın yazdıkları üzerinden baktığımız zaman, başka bir gözle bakacağız olaya. Biz bir saldırı bekliyorduk ama...Biz bir demokrasi mücadelesi vererek geldik. Partimizin içinde de onu içselleştirmeye çalışıyoruz. Bu yolculukta hatalar kusurlar oluyor ama büyük bir dikkatle, demokrasiyi, her şeye rağmen demokrasiyi istişareyi içselleştirmeye gayret ediyoruz.

Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunacak

Hepimiz otoriter sistemlerin içinden geliyoruz. Dolayısı ile hür iradeleriyle partimizde yönetimde, milletvekilliği görevinde bulunan bütün arkadaşlarımızın fikirlerini söylemelerinin partimize zenginlik kattığına inanıyorum. Ama ben Meral Akşener olarak, DYP Genel Başkan Yardımcılığı'nı ve bakanlığını yaptığım bir dönemde; 43 milletvekili DYP’den hangi şartlarda, nasıl ayrılmıştı onu biliyorum. Ve onun sonra Türkiye’de nelere mal olduğunu biliyorum. Bugün İstanbul İl Başkanımız (Buğra Kavuncu), Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunacak” şeklinde konuştu.

HDP ile ilgili ittifak iddiaları üzerine konuşan Akşener, “HDP ile ittifak kesinlikle yok. Bunu söyleyen yalancıdır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.