Alın bu müdürü görevden!

Alın bu müdürü görevden!
DİSKİ Genel Müdürü Ahmet Karadağ’ın izin dönüşü göreve başlamak için Atilla’dan görüşme talep ettiği ancak olumlu yanıt alamayınca bir kez daha izne ayrıldığı öğrenildi.
Dilek AKIN/ÖZEL

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kayyumu Cumali Atilla ile yıldızı bir türlü barışmayan DİSKİ Genel Müdürü Ahmet Karadağ’ın izin dönüşü göreve başlamak için Atilla’dan görüşme talep ettiği ancak olumlu yanıt alamayınca bir kez daha izne ayrıldığı öğrenildi. DİSKİ, bu sorunlardan dolayı yaklaşık 2 aydır genel müdürsüz yönetiliyor.

 

Kocaeli’li gazetecinin tepki çeken yazısından sonra

Bir davet üzerine geldiği Diyarbakır’dan ayrıldıktan sonra kentin kayyum yönetimine geçmesinden sonraki süreçle ilgili izlenimlerini kaleme aldığı yazısında akıl almaz iddialara yer vermesi ve hakaret edici ifadeler kullanması nedeniyle tepki çeken Kocaeli’li gazetecinin yazısından sonra Büyükşehir Belediyesi’nde gerilimli bir süreç yaşanmıştı.

Büyükşehir Belediye Başkan vekili Cumali Atilla’nın bu olaydan bazı bürokratları sorumlu tutarak istifalarını istediği basına yansırken, genel sekreter yardımcısı Seyit Battal Bulduk, buradaki görevinden istifa ederek eski görev yeri olan Kocaeli’ne dönerken, diğer bürokratlar ise istifa talebine direnerek istifa etmemişlerdi.

Atilla ile görüşemedi, yine izne ayrıldı

İstifa talebini red eden DİSKİ Genel Müdürü Ahmet Karadağ, izne ayrılarak Diyarbakır’dan ayrılırken, yaptığı yazılı açıklamada da söz konusu yazıyı yazan gazeteciyi tanımadığını ve ilgisinin bulunmadığını dile getirmişti. Karadağ ile Atilla arasındaki soğuk rüzgarların devam ettiği ifade edilirken, izinden sonra geldiği Diyarbakır’da göreve başlamak için Atilla’dan görüşme talep eden Karadağ’ın bu talebine yanıt alamayınca yeniden izne ayrılarak kentten ayrıldığı bildirildi. Karadağ’ın izne ayrılması nedeniyle DİSKİ, yaklaşık 2 aydan bu yana genel müdür olmadan, genel müdür yardımcıları tarafından yönetiliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.