Almanya'dan Amedspor kadın takımına 100 bin liralık destek

Almanya'dan Amedspor kadın takımına 100 bin liralık destek
Amedspor Taraftar gruplarından Direniş’in kadın futbol takımı ile yardımlaşmak üzere 25 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın beş ayrı kentinde düzenlediği bir birinden değerli yardımlaşma ve dayanışma etkinlikleri sonucunda 16.500 € (yaklaşık olarak 100 bin TL) toplandı.

Tigris Haber- Amedspor Taraftar gruplarından Direniş’in kadın futbol takımı ile yardımlaşmak üzere 25 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın beş ayrı kentinde düzenlediği bir birinden değerli yardımlaşma ve dayanışma etkinlikleri sonucunda 16.500 € (yaklaşık olarak 100 bin TL) toplandı.

Toplanan paralar Direniş Derneği Başkanı Ramazan Tugay, organizasyonu gerçekleştiren As Başkan Rızgar Onar tarafından Kadın Futbol Takımı Yöneticisi Besra Ekinci ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Durmaz’a teslim edildi.

Yapılış tarzı nedeniyle dünyada belki de bir ilk olan bu organizasyonda taraftarın kulüp için kaynak aramış olması ve çabalaması sonucu hem maddi hem de manevi olarak Amedspor'a büyük katkı sağladı.

Amedspor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü olarak bu değerli çalışmada emeği geçen Amedspor Direniş Grubu’na, taraftarlarımıza ve Almanya’daki taraftar gruplarına teşekkürü borç biliyoruz.

Bu meşakatli organizasyonun yürütülmesi konusunda destek veren Fredy ve Naz Gündoğdu’ya ayrıca teşekkür ederiz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.