Amed ve Diyar’da kupa mesaisi

Amed ve Diyar’da kupa mesaisi
Diyarbakır takımları, hafta arasında Ziraat Türkiye Kupası üçüncü eleme turu maçlarına çıkacak. Amedspor-Ağrı 1970Spor maçı Salı ve Diyarbekirspor-Eskişehirspor karşılaşması ise Çarşamba günü oynanacak.

Kupa Maçlarının Heyecanı Yaşanıyor

Geçen hafta 2.Lig ve 3.Lig’de oynanan 4.hafta maçlarının ardında hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası maçlarının heyecanı yaşanıyor.

Diyarbakır takımları, üçüncü eleme turundaki maçlarını bugün ve yarın Diyarbakır’da oynayarak üst tura yükselmeye çalışacak.

Ligde 4 maçta sadece 1 puan toplayarak galibiyete hasret kalan ve kötü gidişatı ile camiasını üzen Amedspor, kupada tur geçerek moral bulmak istiyor. Kazanması halinde aynı zamanda bu sezon resmi maçlardaki ilk galibiyetini elde etmiş olacak.

Maçın Hakemleri Karadeniz’den

Amedspor-Ağrı 1970Spor maçı yarın saat 19.00’da  Yeni Diyarbakır Stadı’nda oynanacak. Rize bölgesi hakemi Yücel Büyük’ün orta hakemlik yapacağı maçta Trabzon’dan  Zafer Gayretli ve Rize’den Kerem Kalkan yardımcı, Erzincan’dan Nurhak İbili de 4.hakemlik görevini yerine getirecek.

 Amedspor’da teknik sorumlu Mehmet Budakın’ın kadroda bazı rotasyonlar yaparak ligden farklı bir kadroyla takımı sahaya sürmesi bekleniyor.

Coşkun Demirbakan Şampiyon Yapığı Kente Rakip Olarak Geliyor

kupa-zamani1.jpeg

Geride kalan 4 maçta ligde 7 puan toplayan Diyarbekirspor ise kupanın üçüncü eleme turunda yarın tanıdık bir ismin çalıştırdığı 1.Lig ekibi Eskişehirspor’u Yeni Diyarbakır Stadı’nda konuk edecek.

Daha önce iki kez çalıştırdığı Diyarbakırspor’u 2008-2009 sezonunda Süper Lig’e taşıyan son teknik adam olan Coşkun Demirbakan, Eskişehirspor’un başında rakip olarak Diyarbakır’a gelecek.

Saat 18.30’da başlayacak maçta orta hakemlik görevini Rize’den Sinan Dereci yerine getirecek. Yardımcı hakemlik görevini Trabzon’dan Kerem Yükünç ve Ertan Demirci’nin yapacağı maçta 4.hakem olarak Samsun’dan Gökhan Özbulut görev yapacak.

İşte Kupa Maçları Biletleri

Amedspor-Ağrı 1970spor Ziraat Türkiye Kupası maçının bilet fiyatları belli oldu.

Salı günü oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle ;

Vip : 75 TL

Kapalı : 10 TL

Maraton : 5 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.